Landsvägen 51, 3 tr Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Landsvägen 51, 3 tr

Unik sekelskifteslägenhet med LÅG avgift I hjärtat av Sundbyberg!

Kommande

Unik sekelskifteslägenhet med LÅG avgift I hjärtat av Sundbyberg!

Varmt välkommen till Landsvägen 51! En drömlik lägenhet från år 1912 med en stor balkong i söderläge mot föreningens innergård.

Här har ni en av Sundbybergs absolut finaste föreningar tillsammans med dess vackra lägenheter. En av de bästa delarna med denna lägenhet är balkongläget som tillsammans med de franska dörrarna och vackra ljusinsläpp skapar en fröjd för ögat. Lägenheten karaktäriseras av vackra furugolv i original, stora fönsterpartier och generös takhöjd om ca 3m. Här har du dessutom en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger tre stora fönster i ett parti. Med de sociala ytorna skapas möjligheten till både stor matplats och soffgrupp men även övrigt möblemang utan att kännas smått. Anrik och solid förening med mycket låga avgifter. Föreningen har parkeringsplatser för endast 250 kr/mån men även närhet till allt som kan tänkas. Till exempel är samtliga kommunikationer endast 1 min bort, matbutiker utanför porten och gym i byggnaden mitt emot. Via pendeltåget kan du ta dig in till T-centralen på knappa 7 minuter. Denna unika bostad ger allt som kan tänkas, både interiört såsom exteriört. Välkommen till en drömlägenhet i högsta rang med alla rätt!

Kontakta ansvarig mäklare för frågor och info gällande visning!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

 • Boarea: 70 kvm föreningens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 3 av 4
 • Avgift: 1 525 kr inkl värme, VA och Kabel-TV (basutbud), vinds - källarförråd
 • Förening: Bostadsföreningen Robertshill UPA
 • Byggnadsår: 1912-1914
 • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Landsvägen 51, 3 tr

 • Sekelskiftesdröm
 • En av Sundbybergs lägsta avgifter
 • Stor balkong i söderläge
 • Helt utan insyn
 • Centralt läge
 • Förråd på både vind och källarplan

Hall

Redan i hallen slås man av bostadens generösa takhöjd på ca 3 meter. Från hallen nås wc:n och duschrum. Hallen öppnar upp mot kök och vardagsrum.

Visa mer

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med plats för soffa med tillhörande möblemang och matgrupp för minst 6-8 personer. Stora och insynsskyddade fönsterpartier som ger otroligt vackert ljusinsläpp. Här har man dessutom öppnat upp mot köket för att skapa en social, luftig känsla.

Visa mer

Balkong

Via dubbeldörrar nås den härliga balkongen i söderläge. Balkongen vetter i ett ogenerat läge mot innergård. Balkongen är utrustad med trätrall.

Visa mer

Kök

Fint renoverat kök med smakfulla materialval. Vita köksluckor med vitt kakel ovan bänkskivan. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Samma charmiga furugolv som i hallen samt bredspacklade och målade väggar.

Visa mer

Sovrum

Charmigt sovrum med franska dörrar som öppnar upp mot balkongen, här finns en ljuvlig utsikt och ett härligt ljusinsläpp som måste upplevas på plats. Vidare finns en väggfast garderob samt gott om utrymme för att övriga möblemang samt extra förvaring.

Visa mer

Wc/Dusch

Duschrum renoverades år 2020 med påkostade och smakfulla materialval, snygg blandare och takdusch. Duschrummet är utrustad med golvvärme och platsbyggda hyllor för förvaring.

Separat wc med klinkergolv, vitmålade väggar samt handfat med spegel ovan renoverades 2015 i samband med föreningens stambyte.

Visa mer

Sundbyberg

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer genom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Med pendel tar du dig in till Stockholm City (Odenplan) på 4 min. Genom tvärbanan åker man till Solna Business Park, Solna C och Nordens största shopping galleria Mall of Scandinavia. För den hurtige nås även M.O.S genom en trevlig promenad förbi Råstasjön. Fjärrtågen tar dig smidigt till Enköping, Västerås eller varför inte Göteborg. Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål. Även Tornparken nås på kort gångavstånd. Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Visa mer

Fastighet

Charmig fastighet från 1912.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Olivier Hoho

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Andel i bostadsförening
Månadsavgift
1 525 kr, inkl värme, VA och Kabel-TV (basutbud), vinds - källarförråd
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
70 m² föreningens information
Våning
3 av 4
Andel i förening
6,122449 %

Föreningen

Namn
Bostadsföreningen Robertshill UPA
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsforening
Antal lägenheter
19 lägenheter, 2 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Allmänt om föreningen
Bostadsföreningen Robertshill UPA bildades år 1925 och består av 19 lägenheter samt 2 lokaler.

I dagsläget tar föreningen ej ut någon överlåtelse- eller pantsättningsavgift.

Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen.

Föreningen tillåter delat ägandeskap men det skall vara tydligt vem eller vilka som skall vara förenings-medlem.

I dagsläget finns inga planer på att ändra avgiften (2022-03-14)

Denna förening är en bostadsförening varför det är viktigt att läsa igenom föreningens stadgar.
Tv och Bredband
Grundutbud TV via Comhem ingår i avgiften, samt tillgång till bredband via Comhem & Sundybergs stadsnät.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga, cykeluppställning, lugn bakgård, källarförråd & vindsförråd.
Parkering
Föreningen har 6 st parkeringsplatser, alla uthyrda till medlemmar just nu 3 st i kö .Kostnad 4200kr/år. I övrigt gäller Sundbybergs boendeparkering för 600kr/mån.
FÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat bostadsrättsförsäkring kollektivt för alla medlemmar.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
För att se gjorda renoveringar: Se bifogad bilaga

Föreningen har inga planer på större renoveringar i dagsläget.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1912-1914
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk (med frånluft)
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Tvättstuga, Cykelförråd, Barnvagnsutrymme, Bakgård med möblerad terass

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 000 kr/år
Försäkring
800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
3 800 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Energideklaration
Utförd 2022-06-15
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
112 kWh per kvm och år

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.