Ladugårdsgatan 4 Stora Ursvik
Stora Ursvik

Ladugårdsgatan 4

Fantastisk 1:a med uteplats mot lugn innergård!

Kommande

Fantastisk 1:a med uteplats mot lugn innergård!

Varmt välkommen till Ladugårdsgatan 4! En optimalt planerad 1:a med den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet. Här finns möjlighet till snabb inflyttning!

Här har du en kvadratsmart bostad med fullutrustat kök och badrum med samtliga bekvämligheter. Intill lägenhetens vardagsrum finns utrymme för mindre matplats, sängmöblemang och byråer men även soffdel. För övrigt har du ett toppläge i Ursvik med Kista och Solna bara minuter bort med bil! Lägenhetens uteplats skapar dessutom en naturlig plats för lugna dagar i solen men även härliga måltider med vänner och familj. En perfekt lägenhet för dig som vill ha en komplett etta där inte en kvadrat går till spillo!

Bostaden ligger i Stora Ursvik med närhet till både grönska och kommunikationer. Området är väldigt lugnt vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 29 kvm föreningens information
 • Antal rum: 1 rum
 • Våning: 0 av 6, hiss finns
 • Avgift: 1 951 kr inkl Värme, vatten, förråd (Obligatoriskt tillägg 81kr Serviceavgift internet/TV) Föreningen har gemensamt elavtal, detta betyder att medlem kan ej teckna eget avtal. Kostnaden för el faktureras på månadsavgiften.
 • Förening: Brf Ursvikskulle
 • Byggnadsår: 2016
 • Område: Stora Ursvik, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Ladugårdsgatan 4

 • Möjlighet till snabb inflyttning
 • Garage under huset!
 • Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck
 • Nära kommunikationer
 • Optimal planlösning
 • Lugnt läge

Allrum

Rymligt allrum med med naturlig plats för både sovplats, matplats och soffdel. Ljusmålade väggar och fin vitlaserad ekparkett till golv som sträcker sig över resten av lägenheten. Här har du dessutom en specialbeställd soffa för att optimera utrymmet. Vidare finns gott om förvaring via lägenhetens 4 garderober intill hall. Från allrummet nås även bostadens uteplats mot den lugna och trivsamma innergården.

Kök

Tilltaget kök med ljusa över- och underskåp och vita luckor. Mörk bänkskiva samt ett stänkskydd i ljust kakel. Vidare är köket utrustat med: Kyl och frys i rostfritt utförande, inbyggd rostfri mikro, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin, diskho, spishäll och fläkt. Ljusa väggar och golv i vitlaserad ekparkett.

Badrum

Stort stilrent badrum med alla de bekvämligheter man kan önska sig. Vita helkalade väggar samt mörkt klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt en praktisk arbetsbänk. Vidare är badrummet utrustat med: wc, takdusch med vikbara duschväggar i klarglas, spegelskåp med belysning och svart kommod.

Uteplats

Uteplatsen om 10 kvm ligger mot innergården i lugnt läge. Denna är placerad i ett sydöstligt läge och har sol från tidig morgon till lunch. Här inryms alltifrån grill och solstolar till loungegrupp och matgrupp.

Hall

Stor och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring. Till vänster nås bostadens badrum. Även här har du ljusa väggar och vitlaserad ekparkett.

Bostadsinfo

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett källarförråd

PARKERING
Brf Ursvikskulle disponerar över 86 p-platser i garage.
Avgift 1000 kr/mån och har separat kö.
Avgift 1350kr/mån för Elbil (+elkostnad)

I övrigt gäller Sundbybergs boendeparkering på flertalet av gatorna i området. Detta kan sökas hos Sundbybergs kommun för 300 kr/månad.

KABEL-TV/BREDBAND
Bostadsrättsförening är ansluten till det öppna bredbandsnätet iTUX. Föreningen har ett obligatoriskt tillägg på 81 kr för driftavgiften för stadsnätet. Det ingår en kostnadsfri tv-tjänst från Tele2 med tillhörande digitalbox. Boxen skickas inte ut automatiskt utan beställs från Tele2 genom att ringa dem på telefon nummer 0775-17 17 20.
Detta är inkluderat i månadsavgiften. Gällande Tv-kanaler ingår basutbudet i månadsavgiften till föreningen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam innergård med Föreningen har cykeln- och barnvagnsrum i källarplan i varje trapphus samt fristående cykelförråd på innergården.

BRA ATT VETA
- 5års besiktning är nyligen gjord och åtgärder genomförda.
- Föreningen subventionerar med 1000kr om man vill addera ett extra säkerhetslås på ytterdörren.
- Förråd som är uthyrbara
- Hyrbar festlokal med kök/ WC

Ursvik

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. Redan idag finns ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker.

Det finns goda kommunikationer t.ex. buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hållplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad.

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Olivier Hoho

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
1 951 kr, inkl Värme, vatten, förråd (Obligatoriskt tillägg 81kr Serviceavgift internet/TV) Föreningen har gemensamt elavtal, detta betyder att medlem kan ej teckna eget avtal. Kostnaden för el faktureras på månadsavgiften.
Antal rum
1 rum + Kök
Boarea
29 m² föreningens information
Våning
0 av 6, hiss finns
Andel i förening
0,35871 %
Andel av årsavgift
0,81581 %

Föreningen

Namn
Brf Ursvikskulle
Antal lägenheter
170 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Allmänt om föreningen
Brf Ursvikskulle består av 170 nyproducerade bostadsrätter. Föreningen är belägen på Gamla Enköpingsvägen 176-182, Ladugårdsgatan 4-6, Skrivargatan 31 & Stallgatan 13 i Sundbyberg. Föreningen äger marken husen står på och har ett väldigt bra läge i populära Ursvik.

Kvarteret byggs i två etapper kring en grön och umgängesvänlig innergård. Brf ursvikskulle har lägenheter med storlekar från 1 till 4 rum och kök däribland flera mindre lägenheter. Lägenheterna har väl genomtänkta planlösningar där varje kvadratmeter används på bästa sätt. Parkering finns i garage under gården.

Överlåtelseavgift tas ut av bostadsrättshavaren med belopp som maximalt får uppgå till 3,5 % av prisbasbeloppet.
Pantsättningsavgift tas ut med belopp som maximalt får uppgå till 1,5 % av prisbasbeloppet och betalas av pantsättaren.

Föreningen godkänner delat ägande.

Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem.

1 jan 2022 sänktes avgiften med 5%, inga vidare förändringar på avgiften kommer ske under 2022/2023

Föreningen har en bra hemsida med mycket information: http://brfursvikskulle.se/
Tv och Bredband
Bostadsrättsförening är ansluten till det öppna bredbandsnätet iTUX. Obligatorisk driftkostnad på 81kr för uppkoppling till stadsnätet.

KABEL-TV/INTERNET
Det ingår en kostnadsfri tv-tjänst från Tele2 med tillhörande digitalbox. Boxen skickas inte ut automatiskt utan beställs från Tele2 genom att ringa dem på telefon nummer 0775-17 17 20.
Gemensamma utrymmen
GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Till bostaden hör ett källarförråd.
Parkering
Brf Ursvikskulle disponerar över 86 p-platser i garage.
Avgift 1000 kr/mån och har separat kö. Ca 3 månaders väntetid för garageplats i nuläget, 10 personer står i kö. Kontrollerat (2022-05-18)
Vänligen kontakta styrelsen på [email protected] ifall du är intresserad av att hyra en plats.

I övrigt gäller Sundbybergs boendeparkering på flertalet av gatorna i området. Detta kan sökas hos Sundbybergs kommun för 600 kr/månad.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Inga kommande renoveringar. Föreningen kommer att göra en renovering av lekplatsen för att göra den mer varierad för små som stora barn under 2021/2022.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk (endast frånluft)
Hiss
Ja
Övrigt om byggnaden
RENOVERINGAR
Fastigheten är nybyggd och har inte renoveringsbehov på lång sikt

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
2 000 kr/år
Försäkring
1 149 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
3 149 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
Schablonkostnad.
Energideklaration
Utförd 2019-02-15
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
83 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. I takt med expansionen av området planeras även för ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Kring torget planeras det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

För mycket mer information om området och de kommande planerna, vänligen besök www.ursvik.se

Kommunikation

Idag finns goda kommunikationer som kommer att bli bättre i takt med att området Ursvik byggs ut i sin helhet. Idag går buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hålplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad. För mer info www.sl.se.

Övrigt

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.