Tulegatan 5, 4tr Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Tulegatan 5, 4tr

Väldisponerad tvåa med stor balkong i söderläge!

Såld

Väldisponerad tvåa med stor balkong i söderläge!

VISNING INSTÄLLD MÅNDAG 16/5 kl 18.00!
Välkomna till denna väldisponerade tvåa med alla rätt! Här erbjuds man ett fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier i skyddat läge. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök bidrar till en social atmosfär. Köket är fullutrustat och har plats för större matbord. Via vardagsrummet nås den stora balkongen i attraktivt söderläge med plats för stort möblemang, som är inglasat med möjlighet att öppna upp helt! Helkaklat badrum med bl.a kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bostaden erbjuder genomgående bra förvaringsmöjligheter genom stor garderobsvägg i sovrummet samt ett förråd/klädkammare som nås via hallen. I sovrummet har man även plats för dubbelsäng. Utöver allt detta finns även ett garage i anslutning till hissen med möjlighet att få en plats på kort tid!
Detta är helt enkelt en bostad för den som ställer höga krav på sitt boende!

Alldeles utanför porten når man allt man behöver. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter, restauranger, service samt Lötsjön med dess trevliga promenadstråk.

Visa mer
Slutpris

4 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Alina Ibraimovski

Alina Ibraimovski

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.