Tulegatan 5, 4tr Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Tulegatan 5, 4tr

Väldisponerad tvåa med stor balkong i söderläge!

BUDGIVNING PÅGÅR

Väldisponerad tvåa med stor balkong i söderläge!

Välkomna till denna väldisponerade tvåa med alla rätt! Här erbjuds man ett fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier i skyddat läge. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök bidrar till en social atmosfär. Köket är fullutrustat och har plats för större matbord. Via vardagsrummet nås den stora balkongen i attraktivt söderläge med plats för stort möblemang, som är inglasat med möjlighet att öppna upp helt! Helkaklat badrum med bl.a kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bostaden erbjuder genomgående bra förvaringsmöjligheter genom stor garderobsvägg i sovrummet samt ett förråd/klädkammare som nås via hallen. I sovrummet har man även plats för dubbelsäng. Utöver allt detta finns även ett garage i anslutning till hissen med möjlighet att få en plats på kort tid!
Detta är helt enkelt en bostad för den som ställer höga krav på sitt boende!

Alldeles utanför porten når man allt man behöver. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter, restauranger, service samt Lötsjön med dess trevliga promenadstråk.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Pris: 3 395 000 kr
 • Boarea: 56 kvm Lägenhetsförteckning
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 4 av 9, hiss finns, Hiss från markplan!
 • Avgift: 3 162 kr Ink värme, VA & kabel-tv
 • Förening: Brf Jägaren i Sundbyberg
 • Byggnadsår: 2011
 • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
budid-logotyp
Högsta BUD

4 220 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

16 Maj 18:00 - 18:30
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Alina Ibraimovski

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Tulegatan 5, 4tr

 • Rymlig balkong i söderläge!
 • Social & öppen planlösning
 • Garage via hissen!
 • Rymligt förråd i bostaden!

Vardagsrum

Vardagsrum och kök i öppen och social planlösning. Här erbjuds man fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier i skyddat läge. Rummets gedigna storlek ger utrymme för både större soffa och tillhörande möblemang. Fint parkettgolv och ljust målade väggar.

Visa mer

Balkong

Via vardagsrummet nås bostadens stora balkong i attraktivt solläge. Balkongen är inglasad med möjlighet att öppna upp helt och hållet, där ryms både större möblemang och plantering. Här trivs du under solens alla timmar!

Visa mer

Kök

Välutrustat kök i vinkel. Här erbjuds bra förvaringsmöjligheter genom både över- och underskåp. Allt enhetligt med vita fronter. Ovanför den gedigna arbetsbänken sitter fin stavmosaik. Köket är maskinellt välutrustat med diskmaskin, dubbelho, köksfläkt, inbyggd mikro, ugn och kyl/frys. Här får man plats med större matbord! Ljusa ytskikt.

Visa mer

Sovrum

Rymligt och oerhört trivsamt sovrum med fint ljusinsläpp. Fönster i insynsskyddat läge. God plats för dubbelsäng samt exemplariska avhängningsmöjligheter genom hel garderobsvägg. Ljusa ytskikt.

Visa mer

Badrum

Stort, helkaklat badrum utrustat med kommod, spegelskåp, dusch med vikbara glasdörrar samt toalett. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare finns tilltänkt placerade under praktisk arbetsbänk. På väggarna sitter vitt kakel och golvet täcks av grått klinker. Golvvärme finns.

Visa mer

Förråd

Via hallen nås ett praktiskt förråd som erbjuder exemplariska avhängning- och förvaringsmöjligheter, som har byggts ut så att det är större än standard. Disponeras idag som ett kontor. Utöver detta har man även nyttjanderätt till cykel- och barnvagnsförråd. Ljusa ytskikt.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall utrustad med säkerhetsdörr. Plats för avhängning precis innanför entrén. Utöver det har man även ett praktiskt städskåp och ingång till bostadens förråd/klädkammare och badrum. På golvet ligger fin parkett som breder sig vidare till resterande rum och skapar ett enhetligt intryck. Väggarna är ljust målade.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 162 kr, Ink värme, VA & kabel-tv
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
56 m² Lägenhetsförteckning
Våning
4 av 9, hiss finns
Andel i förening
1,5792 %
Andel av årsavgift
1,57924 %

Föreningen

Namn
Brf Jägaren i Sundbyberg
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
47 lägenheter, 4 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 207 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Jägaren i Sundbyberg är en äkta förening och består utav 47 st bostadsrättslägenheter och 4 st lokaler med hyresrätt ,varav ett solarium samt 3 restauranger.

Föreningen förvärvade fastigheten 2011.

Juridisk person accepteras inte som medlem i föreningen.

Föreningen godkänner delat ägandeskap.

Föreningen tar ut överlåtelseavgift om 2,5 % av gällande basbelopp debiteras köparen och pantsättningsavgift om 1 % av gällande basbelopp debiteras pantsättaren.

Föreningen äger marken.

I dagsläget (2022-03-29) finns det inga planerade avgiftsförändringar.

Föreningen har miljörum för källsortering.
Cykelrum, barnvagnsrum och rullstolsförvaring
Information om månadsavgiften
Ink värme, VA & kabel-tv
Tv och Bredband
Fastigheten är uppkopplad till Sundbybergs stadsnät med ett flertal leverantörer att välja bland.
Parkering
Föreningen har 32 st garageplatser på källarplanet. Entreprenör är Apcoa. Kostnad för dessa är 900 kr/mån. Kö och hyresavisering hanteras av Apcoa. 5 stycken i kö i dagsläget (2022-05-11)

Alla parkeringsplatser är i nuläget upptagna, men föreningen har ingen kö till parkeringsplatserna enligt senaste rapporten ifrån Apcoa.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Huset är färdigställt 2012.

Inga kommande renoveringar i nuläget (kontrollerat 2022-03-29)

2019 Byte av armatur för nödutgångbelysning i hela fastigheten
2019 Brandskyddsgenomgång
2019 Byte av armatur i garaget samt installationen ar rörelsedetektorer
2019 OVK lokaler
2019 Spolning stammar lokaler
2018 Spolning stammar lägenheter
2018 OVK lägenheter

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2011
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja, Hiss från markplan!

Ekonomi

Utgångspris
3 395 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2012-05-22

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.