Kavallerivägen 2A, Vån 7 Rissne
Rissne

Kavallerivägen 2A, Vån 7

Exklusiv och smakfull tvåa med balkong högt upp i huset!

Kommande

Exklusiv och smakfull tvåa med balkong högt upp i huset!

Varmt välkommen till Kavallerivägen 2A! En modern och stilfull tvåa med exklusiva materialval, belägen högt upp i huset med väl tilltagen balkong!

Oerhört välplanerad lägenhet med ordentligt kök med full maskinell utrustning, plats för soffa samt matplats för 4-6 personer, insynsskyddat och trivsamt sovrum, walk-in-closet, väl tilltagen balkong i fritt läge med sol från morgon till kväll samt stilrent badrum i fin finish med tvättmaskin samt torktumlare. Bostaden präglas av en vacker enstavsparkett i ek som sträcker över lägenhetens samtliga rum och målade väggar i ljus kulör.

Lägenheten ligger i ett nyproducerat området i Rissne med vyer över likaväl takåsar som grönska. Området erbjuder alltifrån goda kommunikationer via tunnelbana och bussar samt lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar.

Kontakta ansvarig mäklare för frågor och info gällande privatvisning!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 55 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 7 av 9, hiss finns, Från markplan. Rymlig.
 • Avgift: 2 979 kr Inkl Värme och kallvatten. Avgift för varmvatten beräknas enligt schablon till ca 183 kr/mån (avräknas efter faktisk förbrukning.) Obligatorisk avgift om 165 kr/mån tillkommer i avgiften för bredband via Telenor.
 • Förening: Brf Stadshuslunden
 • Byggnadsår: 2018
 • Område: Rissne, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Kavallerivägen 2A, Vån 7

 • Påkostade & stilrena materialval!
 • Nyproducerad 2018!
 • Gavelläge!
 • Balkong i sydligt läge
 • Milslång utsikt
 • Högt upp i huset!
 • 200m till tunnelbana!

Balkong

Fantastisk balkong högt upp i huset (vån 7/ 9) som erbjuder sol från morgon till sen kväll. Här kan du inte bara njuta av soltimmarna utan även av den milslånga utsikten som erbjuds. Gott om utrymme för balkongmöblemang samt blomster.

Visa mer

Kök

Ljust modernt kök med god förvaring bakom vita släta luckor med försänkt grepplist. Kökstomme från välkända HTH. Stänkskydd och bänkskiva i vit marmorkomposit som ger ett stilrent exklusivt intryck. Maskinell utrustning består av rostfria maskiner från Siemens med integrerad kyl/frys, induktionshäll samt inbyggnadsugn/mikro i brösthöjd och integrerad diskmaskin. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en härlig känsla av rymd och enkla alternativ för möblering. Infällda spotlights i tak och under överskåp skapar härlig stämningsbelysning.

Visa mer

Vardagsrum

Stort och luftigt vardagsrum med gott om möbleringsalternativ. Stora fönster med låg bröstningshöjd ger en känsla av öppenhet. På golvet ligger en mattlackad enstavig ekparkett från Kährs kallad "Glenmore". Från vardagsrummet når man bostadens stora balkong.

Visa mer

Badrum

Stort badrum med stenkakel i grafitgrått både på väggar och golv skapar en unik exklusiv känsla. I badrumsinredningen ingår: takdusch, vikbar duschvägg i klarglas, kommod, wc, badrumsskåp med belysning, två stora vägghängda skåp samt tvättmaskin och torktumlare (Siemens). Badrummet är utrustat med både golvvärme och spotlights som går i linje med dess snygga designval.

Visa mer

Sovrum

Välplanerat och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möbler. Vita väggar, samma fina ekparkettgolv som i övriga bostaden samt fönsterparti i fritt läge som ger trevligt ljusinsläpp. Vetter mot skogsparti och är insynsskyddat och ligger lugnt till. Från sovrummet når man en praktisk walk in closet. Förvaring finns även i tre garderober.

Visa mer

Walk in closet

I direkt anslutning till sovrummet finns denna praktiska klädkammare som gör förvaringen till ett riktigt nöje. Här finns plats för garderober samt klädstänger efter eget tycke. Elfasystem installerat idag som lämnas kvar. På golvet samma fina enstaviga parkettgolv som i övriga bostaden och vitmålade väggar.

Visa mer

Entré/Hall

Välkomnande hall med dubbla garderob och städskåp samt plats för hallmöbel. På golvet ligger samma fina parkettgolv som i övriga bostaden och väggarna är målade i vitt. Säkerhetsdörr!

Visa mer

Bostadsinfo

Fin fastighet uppförd 2018 med trivsamma faciliteter och grönområde samt tunnelbana inpå knuten. Förening består av 4 st huskroppar på adresserna Kavallerivägen 2 A-C och 4 A-G och det finns 198 st lägenheter och 3 st lokaler, tomten är upplåten med äganderätt. Stadshuslunden ligger i bästa läge på Kavallerivägen, som nu omvandlas till stadsgata och blir ett viktigt, livfullt stråk upp mot Rissne torg och tunnelbanan. Samtidigt blir parkmarken kvar inpå knuten på andra sidan kvarteret. Här hittar du ditt perfekta, vardagssmarta boenden med lokalt stadsliv, nära till naturen och utmärkta kommunikationer.
Källarförråd ingår!

Visa mer

Sundbyberg

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer genom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Sundbyberg tunnelbana tar dig in till Stockholm C på 11 min. Genom tvärbanan åker man med lätthet till Solna Business Park, Solna C och Nordens största shopping galleria Mall of Scandinavia. Fjärrtågen tar dig med lätthet till Enköping, Västerås eller varför inte Göteborg. I sommar kommer dessutom Stockholms pendeltågsstation förflyttas till Odenplan och då kommer Sundbyberg bli 1:a hållplats efter Odenplan. Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål. Även Tornparken nås på kort gångavstånd om ca 150 m. Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Olivier Hoho

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 979 kr, Inkl Värme och kallvatten. Avgift för varmvatten beräknas enligt schablon till ca 183 kr/mån (avräknas efter faktisk förbrukning.) Obligatorisk avgift om 165 kr/mån tillkommer i avgiften för bredband via Telenor.
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
55 m² förvaltarens information
Våning
7 av 9, hiss finns
Andel i förening
0,44 %

Föreningen

Namn
Brf Stadshuslunden
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
198 lägenheter, 3 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Föreningen godkänner delat ägande till minst 10%.
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Allmänt om föreningen
Förening består av 4 st huskroppar på adresserna Kavallerivägen 2 A-C och 4 A-G och det finns 198 st lägenheter och 3 st lokaler, tomten är upplåten med äganderätt.

Överlåtelseavgift 1 163 kr betalas av köpare.

Pantsättningsavgift 465 kr debiteras pantsättaren

Juridisk person accepteras ej

Föreningen godkänner delat ägande till minst 10%.

Annat:
Individuell mätning och debitering tillämpas för varmvatten samt el. Det finns förråd till lägenheterna. Finns externa förråd till uthyrning i föreningen.

Föreningen har inga planer på avgiftsförändringar. (2022-07-11)

Gemensamma utrymmen - Det finns källarförråd, miljörum, barnvagnsrum och cykelförråd.
Tv och Bredband
TV/Internet:
Fiber till varje lägenhet. Datauttag finns i alla rum. Bredbandsbolaget är leverantör av fiber och tv. Bredband 250/100 Mbit debiteras separat. Must carry-kanaler ingår i månadsavgiften.
Gemensamma utrymmen
Det finns barnvagnsförråd, cykelrum samt miljörum.
Parkering
I föreningens garage finns 108 p-platser och 4 mc-platser. Beräknad kostnad för p-plats är ca 1000 kr/mån och för mc-plats ca 450 kr/mån. I dagsläget står 10 st i kö (2022-07-11)
FÖRSÄKRING
Bostadsrättstillägg tecknas individuellt av bostadsrättsinnehavare.
Övrigt
Boenden behöver inte flytta över eller teckna ett elabonnemang. Elen som förbrukas i lägenhet debiteras via hyresavin.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Inga renoveringar då huset är nybyggt.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk ventilation m. värmeåtervinning
Hiss
Ja, Från markplan. Rymlig.
Övriga byggnader/utrymmen
Det finns källarförråd, miljörum, barnvagnsrum och cykelförråd.

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
2 500 kr/år
vatten
2 200 kr/år
Försäkring
1 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 500 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Enligt schablontabell. Observera att driftskostnaderna endast är uppskattade och kan variera.
Energideklaration
Utförd 2019-12-06
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
82 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Rissne är perfekt för Er som vill bo nära staden men ändå vill ha grönskan och lugnet omkring Er samtidigt som Ni har bra serviceutbud och mycket bra kommunikationer. Vid Rissne Centrum finns matbutiker, restauranger, vårdcentral, apotek, diverse shopping och bar. Strax intill finns även serviceutbud i form av Mc Donalds, bensinstation, Hornbach, COOP och Willys.

Natursköna platser finns det gott om i Sundbyberg. På Golfängarna finns stora öppna ytor, perfekt för lata dagar i solen eller en picknick. För de minsta barnen finns även den trevliga plaskdammen som rikligt nyttjas under sommarhalvåret. Promenerar Ni vidare österut finner Ni Lötsjön och Råstasjön med dess rika djur och fågelliv. Här kan Ni ta en joggingtur, promenera längs med sjöarna eller bara sätta Er ner och njuta av den vackra omgivningen. På Råstasjön brukar det under vintertid skapas en trevlig rundbana för skridskoåkarna. Intill Lötsjön finner Ni det omtalade caféet "Den gröna stugan" där man kan ta en avkopplande fika med vacker utsikt över vattnet. För er som gillar naturen finns också det trevliga naturreservatet, Igelbäcken, och Ursviks motionsgård endast 10 minuters promenad bort.

Kommunikation

Rissne har ett riktigt bra utbud av kommunikationer.
Inom kort promenadavstånd har Ni både tunnelbanan (T-Rissne) som tar Er in till T-Centralen på knappt 14 min och ett stort utbud av busslinjer;
* Buss 118 (Hallonbergen - Spånga C - Vällingby C)
* Buss 512 (Solna C - Spånga C- Hässelby)
* Buss 155 (Brommaplan - Kista C)
* Buss 157 (Danderyds C - Spånga C)
* Buss 540 (Universitetet - Bergshamra C- Ulriksdal - Tensta)
* Nattbuss 196 (T-Centralen - Tensta)
* Nattbuss 197 (T-Centralen - Sollentuna)
* Nattbuss 199 (Vällingby C - Hallonbergen C)
* Nattbuss 591 (T-Centralen - Rinkeby kvarn)
Från Kista går också Flygbussarna som tar dig både till Bromma flygplats och Arlanda Airport.

Utöver detta finns även planer på att dra en ny streckning för Tvärbanan förbi Rissne och vidare till Stora Ursvik.

Närservice

I direkt anslutning till området finns stora handelsplatsen med stora matkedjor som Willy's, Stora COOP och
annat inom daglig varuhandel.
Med bara några minuters gångavstånd från området ligger Rissne torg med affärer, vårdcentral, apotek,
tandläkare, restauranger och övrig service. Ännu närmre finns Rissne kyrka, folkhögskola, dagis och skola.
Just nu expanderar Rissne C, då Balder bygger om Centrum till att bli än mer attraktivt gällande allt från
kommersiella fastigheter till bostäder.
2021 ansluter nya Tvärbanan till Rissne C som kommer koppla ihop området med Bromma Blocks/Flyg, Alvik
(gröna t-banan) och därefter med Ursvik, Helenelund (pendeltåg) och Kista (Gallerian, osv.).

Parkering

Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.