Gamla Enköpingsvägen 152 Stora Ursvik
Stora Ursvik

Gamla Enköpingsvägen 152

Välplanerad 3:a med stora sociala ytor och samtliga bekvämligheter!

Kommande

Välplanerad 3:a med stora sociala ytor och samtliga bekvämligheter!

Varmt välkommen till Gamla Enköpingsvägen 152! En otroligt välplanerad 3:a med charmiga sociala ytor, två rymliga sovrum, ett fullutrustat kök samt ett badrum med samtliga bekvämligheter. Bostaden karaktäriseras av ljusa toner till väggar och ett stilrent golv i ekparkett. Gillar du sociala ytor kommer denna lägenhet passa dig perfekt!

Vidare erbjuds ett tryggt område och ett trevligt grannskap. Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Igelbäckens naturreservat men även kommunikationer, service och diverse butiker. Det är dags att längta hem!

Området är väldigt lugnt och trevlig, vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 55 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 1 av 4, hiss finns
 • Avgift: 3 395 kr inkl värme, VA, Obligatoriskt tillägg om 204 kr / mån tillkommer för Bredband.
 • Förening: HSB brf Fanfaren
 • Byggnadsår: 2016
 • Område: Stora Ursvik, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Gamla Enköpingsvägen 152

 • Öppen planlösning
 • Optimal planritning!
 • Stora sociala ytor
 • Nära natur och service
 • Samtliga bekvämligheter

Vardagsrum

Tilltaget vardagsrum med optimal öppen planering mot köket. Flertalet generösa fönsterpartier för trevligt ljusinsläpp. Vackert ekparkettgolv knyter ihop lägenhetens öppna och sociala ytor. Öppenheten mot köket erbjuder goda sällskapsytor för sociala sammanhang. Tack vare den optimerade planlösning ryms med enkelhet både soffgrupp, bardel och matplats. Det här är verkligen ett rum att leva och trivas i!

Kök

Fantastiskt trivsamt kök med öppen planlösning till vardagsrummet. Bra förvaring bakom vita luckor och vita vitvaror. Vitt kakel ovanför bänkskiva med infällda spotlights, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro, helintegrerad kyl/frys och diskmaskin samt städskåp. Här har dessutom en praktisk köksö installerats med både bardel, arbetsytor och extra förvaring. Denna lösning skapar en härlig social känsla där kocken kan briljera med sin paradrätt samtidigt som sällskapet slår sig ner vid baren.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med den genomgående ekparketten på golvet och väggar målade i vit kulör. Här finns god yta för större kontinentalsäng samt övrigt sovrumsmöblemang. Sovrummet har en stor platsbyggd garderobslösning med skjutdörrar vilket resulterar i otroligt goda förvaringsmöjligheter. Sovrummet ligger dessutom i norrläge vilket skapar ett svalt rum, framförallt under sommarmånaderna.

Sovrum 2

Stort sovrum med bra ytor för säng och arbetsplats. Även detta rum har goda ytor som skapar möjlighet till att ställa in ytterligare förvaring. Perfekt som sovrum, kontor eller annat om så önskas.

Badrum

Helkaklade väggar i vitt, svart klinkergolv och duschhörna. Badrummet är rustat med wc, tvättställ med kommod, väggspegel, eluppvärmd handdukstork, komfortvärme samt tvätt pelare. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Hall

Välplanerad hall med goda förvaringsmöjligheter tack vare garderob samt goda ytor för kapphylla. Här ansluter man även till bostadens trevliga och fullt utrustade badrum.

Balkong/ Entré

Via föreningens loftgång finner du denna trevliga uteplats med en platsbyggd sittdel och tillhörande cafébord. Den klara fördelen här är att ingen annan granne passerar då bostadens placering ligger i ett gavelläge. Uteplats ligger ut mot ett söderläge där solen kommer in under större delar av dagen!

Ursvik

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. Redan idag finns ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Kring torget finns även ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnvårdcentral och vårdcentral.

Det finns goda kommunikationer t.ex. buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hållplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad.

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Olivier Hoho

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 395 kr, inkl värme, VA, Obligatoriskt tillägg om 204 kr / mån tillkommer för Bredband.
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
55 m² förvaltarens information
Våning
1 av 4, hiss finns
Andel i förening
1,85789 %
Andel av årsavgift
1,99922 %
Uteplats
Entrébalkong via loftgång.

Föreningen

Namn
HSB brf Fanfaren
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
59 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 691 kr
Pantsättningsavgift
725 kr
Allmänt om föreningen
Brf Fanfaren består av 1 huskropp om 5 våningar ovan mark och källare á 59 lägenheter och kommer ingå i en gemensamhetsanläggning med fastigheterna Mönsterskrivaren 1-17, Assistenten 2-25, Professorn 1-14 och Provröret 2-20.

I dagsläget finns inget beslut om avgiftsförändring, men föreningen flaggar för att en eventuell höjning kan ske under 2022. (2022-06-21)
Tv och Bredband
BREDBAND/TV
Gruppabonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband via bredbandsbolaget. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras separat.

VATTEN
Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husets undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Kostnaden för varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

EL
Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i lägenheten. Där finns även huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare. All hushållsel köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Elförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns det ett styrelserum med pentry. I källarplanet finns garage, cykelställ, bänk för cykelservice, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar.

GEMENSAMMA ANLÄGGNINGAR
Innergården kommer att samnyttjas med småhusen i kvarteret. På kvarterets innergård finns det cykelställ, lekplats, samlingsplatser, sandlåda och ett utegym.

SOPHANTERING
Hushållssopor kastas i sopsugsnedkast placerade på gården. Inne på gården nära trapphus A finns ett återvinningsrum för källsortering av övriga sopfraktioner

MEDLEMSKAP
Eftersom HSB ägs av sina medlemmar har bosparare och medlemmar alltid förtur vid tilldelningen av nyproducerade bostäder. Som medlem i HSB har du och din bostadsrättsförening rätt att ta del av en mängd gemensamma avtal för inköp av produkter och tjänster. Det kan vara allt från försäkringar, bonära tjänster så som städning till tidningar och målarfärg. Besök hsb.se och läs mer under "Medlemskap".
Gemensamma utrymmen
Tvättstuga, miljö-/återvinningsrum, cykelrum, barnvagns-och rullstolsrum, gård med gemensam uteplats och lekpark, övernattningsrum
Parkering
Garage med 12 parkeringsplatser finns under huset och nås med hiss direkt från trapphus A.
Preliminär garagehyra är ca 1200 kr/månad. I närområdet finns det även möjlighet till kommunal parkering utmed gatorna för 600 kr/mån.
I dagsläget finns ingen kö, och 2 lediga platser. 1 mc plats är ledig.
FÖRSÄKRING
Fastigheten är försäkrad till fullvärde (genom Moderna Försäkringar) men bostadsrättsinnehavaren behöver teckna en vanlig hemförsäkring.
Övrigt
Brf Fanfaren är certifierad enligt Miljöbyggnad Silver vilket innebär är ett kvitto på viktiga kvaliteter hos byggnaden vad gäller energi, inomhusmiljö och material. Det är en kvalitetsstämpel på miljöarbetet och byggnadens miljöprestanda då den har granskats av tredje part. Byggnaden har en låg energianvändning och en bra inomhusmiljö genom låg ljudnivå, rikligt med dagsljus, fuktsäkerhet, miljö- och hälsosamma materialval m.m.

Bottenvåningen är reserverad för gemensamma utrymmen så som brf-lokal/styrelserum, lägenhetsförråd, grovtvättstuga, cykelrum och ett rullstols- och barnvagnsrum. Via trapphuset kan man via källargången nå garaget. Övriga våningsplan är avsedda för bostäder. I huvudentrén finns postboxar samt en anslagstavla där information kan anslås.

Bostadsrättsföreningen består av 59 lägenheter, 1-2 rok, som är fördelade på fem våningsplan med två trapphus varav huvudentrén har hiss.

HSB BRF Fanfaren är medlem i HSB Stockholm

Brf Fanfaren är uppförd på fastigheten Assistenten 1 i Stora Ursvik, Sundbybergs Stad
Du omfattas av HSB trygghetsgaranti: trygghetsgarantin säkrar ekonomin i din förening under de första sju åren. Det gör de genom att köpa eventuellt osålda lägenheter och ta över det ekonomiska ansvaret för dessa.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Inga planerade renoveringar för 2022

2021 Relining utfördes
2020 OVK
2020 Övernattningsrum som medlemmar kan utnyttja
2020 Kameraövervakning

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk ventilation m. värmeåtervinning
Hiss
Ja
Övrigt om byggnaden
Brf Fanfaren består av 1 huskropp om 5 våningar ovan mark och källare á 59 lägenheter och kommer ingå i en gemensamhetsanläggning med fastigheterna Mönsterskrivaren 1-17, Assistenten 2-25, Professorn 1-14 och Provröret 2-20. På kvarterets gröna gård finns det möjlighet till olika aktiviteter. För den aktiva finns ett ute-gym, bänkar och bord för den som vill ta med sig middagen ut och lekplats med sandlåda för de små. Här ska det vara enkelt att umgås och att vara aktiv.

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
2 000 kr/år
Försäkring
1 149 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
3 149 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Energideklaration
Utförd 2020-04-06
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
84 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. I takt med expansionen av området planeras även för ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Kring torget planeras det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

För mycket mer information om området och de kommande planerna, vänligen besök www.ursvik.se

Kommunikation

Idag finns goda kommunikationer som kommer att bli bättre i takt med att området Ursvik byggs ut i sin helhet. Idag går buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hålplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad. För mer info www.sl.se.

Övrigt

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.