Tulegatan 20 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Tulegatan 20

Renoverad och välplanerad gaveltrea med balkong och öppen spis!

Såld

Renoverad och välplanerad gaveltrea med balkong och öppen spis!

Totalrenoverad och hemtrevlig 3:a med fint hörnläge. Lägenheten genomsyras av genomtänkta material- och färgval som resulterat i en stilsäker atmosfär. Här bor ni i ett attraktivt läge med såväl närhet till stadens kärna och puls, som till de lummiga grönområdena kring Lötsjön, Råstasjön och Ursviks friluftsområde med motionsslingor och skidspår på vintern. Bostaden innefattar ett modernt kök, stilfullt helkaklat badrum med golvvärme och kombimaskin, två trivsamma sovrum, balkong i ogenerat läge samt ett välplanerat vardagsrum med en inbjudande öppen spis för mysfaktorn! Denna lägenhet vill ni inte missa!

Här är man boende i Brf Fågelhusen som bildades år 2006 och förvärvade fastigheten Trasten 3. Föreningen består av 5 st flerbostadshus innehållande 130 st lägenheter (varav 12st fortsatt är hyresrätter) och 2 st lokaler. I huset finns tvättstuga, barnvagnsrum och cykelförråd.

Alldeles utanför porten finns trevliga gräsytor med parkbänkar och lekplats. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter, restauranger, service samt närhet till vacker natur längs Lötsjön och Golfängarna.

Kontakta ansvarig mäklare Marcus för mer information!

Visa mer
Slutpris

5 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.