Esplanaden 20, 2 tr Sundbyberg
Sundbyberg

Esplanaden 20, 2 tr

En sekelskiftesdröm i hjärtat av Sundbyberg!

Såld

En sekelskiftesdröm i hjärtat av Sundbyberg!

På en av centrala Sundbybergs populära adresser finner ni denna sekelskiftes 1:a anno 1912. Bostaden präglas av charmiga original detaljer, spegeldörrar, högt i tak samt ljusa och luftiga ytor. Bostaden präglas av vackra och stora insynsskyddade fönster som låter ljuset flöda in och förstärker känslan av rymd och ger en luftig atmosfär. Rymligt allrum med plats för både en sällskapsdel och stor säng. Utöver ett helkaklat badrum erbjuds även ett stort kök med bra arbetsytor, förvaring samt plats för stort matbord för trevliga middagar. Anrik och solid förening med hiss i huset. Föreningen har även en väldigt trevlig innergård med b.la murad grill och flera sittgrupper där man kan njuta av den lugna atmosfären. Det är en stor fördel att förvärva en bostad med så låg avgift som denna när det kommer till kostnader/månad.
Esplanaden är beläget optimalt i centrala Sundbyberg. Ett lugnt läge med härlig puls alldeles runt husknuten. Bostaden är belägen intill Sturegatan där flertalet affärer, restauranger och butiker finns. Samtliga kommunikationer som buss, tunnelbana, tvärbana, SJ-tåg och pendeltåg nås på bara några minuters promenad. Utanför porten har man även flera träningsmöjligheter hos exempelvis Fitness24seven och SATS. För den som gillar natur och promenadstråk så finns Lötsjön, Råstasjön och Marabouparken. Vill man njuta av Sundbybergs i särklass bästa utsikt tar man sig enkelt till Tornparken!
Varmt välkomna på visning på Esplanaden 20!

Visa mer
Slutpris

3 100 000 kr

Ansvarig mäklare
Alina Ibraimovski

Alina Ibraimovski

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.