Ursviks allé 41 Stora Ursvik
Stora Ursvik

Ursviks allé 41

Optimalt planerad 3:a med stilrena materialval & trivsam balkong!

Såld

Optimalt planerad 3:a med stilrena materialval & trivsam balkong!

Varmt välkommen till Ursviks Allé 41! Här möts du av en lägenhet med charm, optimal planlösning och moderna materialval. Bostaden är fördelad på 3 rum, varav två sovrum och ett härligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Dessutom finns samtliga bekvämligheter för att kunna njuta av ett hem som präglas av hög standard. Tar vi oss vidare mot balkongen erbjuds sol från morgon till eftermiddag, här finns även möjlighet att grilla!

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fantastisk 3:a, med den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet. Vidare erbjuds ett tryggt område att leva och trivas, där alltifrån grönska, till vackra utsikter och ett trevligt grannskap skapar en känsla av harmoni och glädje. Du har även praktisk förvaring via lägenhetens garderober men även via ett lägenhetsförråd. Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Igelbäckens naturreservat men även kommunikationer, service och diverse butiker.
Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna. Det är dags att längta hem!

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.