Vegagatan 22 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Vegagatan 22

Fint renoverad 2:a med balkong i högt soligt söderläge!

Såld

Fint renoverad 2:a med balkong i högt soligt söderläge!

I ett högt eftertraktat kvarter hittar ni denna totalrenoverade premiumtvåa med hög standard! Högt upp i huset med balkong i härligt söderläge njuter du här av solen under större delarna av dagen. Helkaklat badrum med fin finish och golvvärme, stilfullt kök i öppen planlösning mot vardagsrum samt ett stort och trivsamt sovrum. Bra avgift och förening med många parkeringsplatser! Denna lägenhet vill du inte missa!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus för mer information!

Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som trevliga restauranger, ett myller avcaféer, matbutiker samt ett stort utbud av butiker. Från Fredsgatan når du närmast Duvbo T-bana (ca 350 meter från dörren) som tar dig in till Stockholm på 12 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. För motion finns Sundbybergs renoverade simhall, gym samt tennisbanor i närheten. Underbara Lötsjön och Tornparken ligger dessutom en kortare promenad bort.

Visa mer
Slutpris

4 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.