Vintergatan 4, VÅN 3/3 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Vintergatan 4, VÅN 3/3

Rymlig trea högst upp med två balkonger!

Såld

Rymlig trea högst upp med två balkonger!

Kommande försäljning! Unik möjlighet att förvärva denna smakfullt renoverade bostad med två balkonger högst upp i huset! Den ena balkongen nås via vardagsrummet och den andra via det största sovrummet. Via vardagsrummet nås även bostadens nyrenoverade kök med påkostade materialval och stenskiva, som har öppet mot det fantastiska vardagsrummet som inrymmer både stor sällskapsdel samt matbord. Vidare så får man även en möblerbar hall som idag används som arbetsrum, två stora sovrum samt ett fint renoverat badrum! Ljusinsläpp via fönsterpartier i helt insynsskyddat läge med unik och milsvid utsiktsvy. Genomgående rymlig takhöjd och fina moderna ytskikt såsom fiskbensparkett, och detaljer bevarade från byggnadsåret.

Här är du boende i Brf isbiten som är optimalt belägen i centrala Sundbyberg, Vintergatan 4 och Vintergatan 6. Föreningen består av 42 bostadsrätter och två lokaler. Föreningen har en gemensam tvättstuga, gårdsplats, barnvangsförråd och cykelrum. Till bostaden hör även nyttjanderätt till ett förråd. Föreningen har nyligen byggt om lokaler till bostäder som man sålt/säljer, detta ger föreningen ett positivt tillskott till ekonomin.

Från populära Vintergatan når du allt inom några minuters promenad. Sturegatan och Signalfabriken med shopping, Sundbybergs Station med alla kommunikationer du kan tänka dig, Näckrosens tunnelbana, tvärbana samt det moderniserade Tuletorget med buss och restauranger samt Lötsjön med promenadstråk.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information, Alina Ibraimovski 0709-39 25 39

Visa mer
Slutpris

5 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Alina Ibraimovski

Alina Ibraimovski

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.