Såld lägenhet på Ågatan 18 i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Ågatan 18

3 rok med stor balkong högt upp i huset på magnifika Ågatan!

Såld

3 rok med stor balkong högt upp i huset på magnifika Ågatan!

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

Varmt välkommen till Ågatan 18!

Äntligen en charmig och mycket välplanerad gavel 3:a till salu högt upp i huset (vån 5/8) på attraktiva Ågatan. Bostaden är genomgående inredd med en ljus färgsättning och enhetliga materialval. Otroligt välplanerad bostad med utrymme för såväl stort matsalsmöblemang och soffgrupp i planlösning som går att öppna upp mellan kök och vardagsrum. Vidare erbjuder bostaden två sovrum med bra ljusinsläpp, bra förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum med tvättpelare. Från den väl tilltagna balkongen kan ni njuta av fri sikt över takåsar och Bällstaåns glimmande vatten samt njuta av kvällssolen.

Föreningen är solid och har en god ekonomi. Direkt utanför entrédörren kommer man ut till Bällstaån och de mysiga bryggorna med småbåtarna. Föreningen har också en trevlig innergård med fina planteringar och plats för barnen att leka. Lägenheten är belägen vid en lugn återvändsgata utan störande trafik men samtidigt oerhört centralt. Här bor man endast ett par minuters promenad till Sundbybergs centrums utbud av restauranger, caféer, affärer och all tänkbar service. Längs Bällstaån kan man promenera hela vägen via Huvudsta havsbad in till Karlberg och Kungsholmen.

Visa mer
Slutpris

5 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Hall

Badrum

Bostadsinfo

Ågatan

Sundbyberg

Planlösning

Alternativ planlösning.