Ursviks Allé 23 Stora Ursvik
Stora Ursvik

Ursviks Allé 23

Såld

Varmt välkommen till Ursviks Alle 23! Ett hem som erbjuder vackra interiörer, praktiska lösningar och en helhetskänsla som skapar rofylldhet i kombination med levnadsstandard av kvalité.

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fantastisk 3:a, med den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet. Här finns även en ypperlig chans att skapa 3 sovrum! Bostaden präglas av en holländsk stavparkett och väggar i vit kulör, inte nog med det har inredning valts ut med omsorg för att skapa hög standard och en härlig atmosfär. Vidare erbjuds ett tryggt område att leva och trivas, där alltifrån grönska, till vackra utsikter och ett trevligt grannskap skapar en känsla av harmoni och glädje. Pratar vi om kvalité uppfyller denna bostad alla kriterier. Dels är materialvalen väl genomtänkta i stilren design, du har även praktisk förvaring via lägenhetens garderober men även via ett lägenhetsförråd. Ett stort sovrum med fint ljusinsläpp och ett badrum som erbjuder alla bekvämligheter. Du har dessutom ett praktiskt andra sovrum vilket kan disponeras som antingen kontor, sovrum eller barnrum. Rymlig balkong med solen som faller in under förmiddag och dag, här har du även en beundransvärd utsikt över Ursvik. Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Igelbäckens naturreservat men även kommunikationer, service och diverse butiker. Det är dags att längta hem!

Bostaden är belägen vid Stora Ursvik med vyer över likaväl takåsar som grönska. Området är väldigt lugnt och trevlig, vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.