Sundbybergs torg 1B, vån 12/12 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Sundbybergs torg 1B, vån 12/12

Perfekt 3:a högst upp i Signalfabriken med västvänd balkong!

Kommande

Perfekt 3:a högst upp i Signalfabriken med västvänd balkong!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!
Möjlighet att förvärva denna optimalt planerade 3:a belägen högst upp på våning 12 med stor västvänd balkong och magnifik utsiktsvy. Genomgående ljusa ytskikt och fint ljusinsläpp via stora fönster i insynsfritt läge!

Som boende bor man i en stabil förening med bra ekonomi där det även finns en gemensam takterrass som man som medlem har fri tillgång till. Till lägenheten hör även nyttjanderätt till ett separat förråd. I Signalfabriken finns restauranger (bl.a The Public, Hawaii Poké, Pinchos och Phils burger), frisör, butiker, SATS, florist och mycket mer. Kort promenadavstånd till flera matbutiker och Sundbybergs rikliga utbud av kommunikationer! Ett svårslaget läge med direkt närhet till allt man behöver!

Kontakta ansvarig mäklare Alina Ibraimovski 0709-39 25 39 för mer information.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 67 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 12 av 12, hiss finns
  • Avgift: 4 164 kr inkl värme, VA
  • Förening: Brf Östra Signalfabriken i Sundbyberg
  • Byggnadsår: 2013
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Alina Ibraimovski

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Sundbybergs torg 1B, vån 12/12

  • Högst upp i huset med stor balkong i västläge
  • Stora fönsterpartier med härlig ljusinsläpp genom hela lägenheten
  • Sundbybergs bästa läge!

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 164 kr, inkl värme, VA
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
67 m²
Våning
12 av 12, hiss finns
Andel i förening
1,192 %
Allmänt om lägenheten
Bostaden är registrerad som en 2rok men disponeras som 3rok.

Föreningen

Namn
Brf Östra Signalfabriken i Sundbyberg
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
77 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Nej
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Östra Signalfabriken i Sundbyberg består av 77 bostadsrättslägenheter fördelade på två bostadshus, Husen var inflyttningsklara november/december 2013. Föreningen har en uppskattad takterass för föreningens medlemmar.

Föreningen accepterar delat ägandeskap, krav på minsta ägarandel är 25 %.

Juridisk person accepteras inte som medlem i föreningen.

För mer information besök gärna Signalfabrikens hemsida:
http://signalfabriken.org/

Föreningen har inga planer på avgiftsförändringar (2022-02-28)
Information om månadsavgiften
inkl värme, VA
Tv och Bredband
Fiberanslutning från Sundbybergs stadsnät för bredband, bredbandstelefoni och digital-TV finns i varje bostad. Som regel finns det dubbla uttag i sovrum, två stycken dubbla uttag i vardagsrum och ett enkelt i kök/matplats. Bostadsrättsinnehavaren väljer själv abonnemang och det debiteras separat.
Parkering
Garageplats i Signalfabrikens hus uthyres av Parkman. Föreningen delar dessa platser med grannföreningen. 23 platser som uthyres för 1 400 kr/mån samt 15 platser för 1 913 kr/mån. Här har man direkthiss ner till garaget. Kö till samtliga garageplatser.

Det finns även garageplatser att hyra i närliggande föreningar alternativt boendeparkering via Sundbybergs stad.
Övrigt
TV/TELEFONI/DATA
Fiberanslutning för bredband, bredbandstelefoni och digital-TV finns i varje bostad. Som regel finns det dubbla uttag i sovrum, två stycken dubbla uttag i vardagsrum och ett enkelt i kök/matplats. Bostadsrättsinnehavaren väljer själv abonnemang och det debiteras separat.

FÖRRÅD
Till varje lägenhet tillhör ett separat förråd

GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR
Varje hus kommer ha ett gemensamt utrymme för barnvagnar, cyklar och rullstolar.

HUSHÅLSSAVFALL
Kvarteret är utrustat med en sopanläggning. Det kommer finnas två nedkast, ett för organiskt material och ett för oorganiskt material. I sopanläggningen finns även en återvinningsdel för tidningar, glas och metall.

POST
Postboxar finns i trapphus.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Inga renoveringar har gjorts eftersom huset byggdes 2013, däremot sker löpande underhållsarbete för att se till att allt är snyggt och fungerande.

2021 - OVK genomförd
2021 - Stamspolning under hösten

Inga kommande renoveringar (2022-02-28)

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX
Hiss
Ja
Övrigt om byggnaden
Flerbostadshus i 7 och 8 våningar med totalt 5 trapphus. Trapphus 1,3 och 5 i 7 våningar och trapphus 2 och 4 i 8 vån. Underliggande 3D-fastighet under bildande (byggnadens bottenvåning) bestående av kommersiella lokaler ägs av annan fastigetsägare.

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,233%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
4 200 kr/år
Försäkring
3 024 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
7 224 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Enligt schablon.
Energideklaration
Utförd 2016-10-06

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.