Ågatan 20 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Ågatan 20

Fantastisk 3:a högt upp i huset på Ågatan med balkong mot Bällstaån!

Såld

Fantastisk 3:a högt upp i huset på Ågatan med balkong mot Bällstaån!

Äntligen en optimalt planerad 3:a högt upp i huset (vån 6/8) på attraktiva Ågatan. Här har du ett fantastisk hem, i bästa läge med den perfekta kombination av komfort och kvalitet. Bostaden är genomgående inredd med en ljus färgsättning och enhetliga materialval. Otroligt välplanerad bostad med utrymme för såväl stort matsalsmöblemang och soffgrupp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Vidare erbjuder bostaden två sovrum med bra ljusinsläpp, bra förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Från balkongen finner ni en magnifik utsikt över småbåtarna och Bällstaån som rinner förbi utanför. Balkongläget är rakt sydväst där ni kan avnjuta sol från tidig lunch till solnedgång.

Föreningen har en god ekonomi och låga avgifter. Direkt utanför entrédörren kommer man ut till Bällstaån och de mysiga bryggorna med småbåtarna. Föreningen har också en trevlig innergård med fina planteringar och plats för barnen att leka. Lägenheten är belägen vid en lugn återvändsgata utan störande trafik men samtidigt oerhört centralt. Mycket nära butiker, service och restauranger i Sundbybergs centrum och även kommunikationer. Längs Bällstaån kan man promenera hela vägen via Huvudsta havsbad in till Karlberg och Kungsholmen.

Visa mer
Slutpris

6 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.