Sundbybergs Torg 1B Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Sundbybergs Torg 1B

Välplanerad tvåa i hjärtat av Sundbyberg!

Såld

Välplanerad tvåa i hjärtat av Sundbyberg!

Varmt välkommen till Sundbybergs Torg 1B! Ett hem med stor charm, härliga sociala ytor och den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet. Denna välplanerade 2:a om 53 kvm har en stor balkong, vardagsrum med stora fönsterpartier, tilltagen takhöjd och rymligt sovrum med flera garderober samt välutrustat kök med utrymme för stor matplats. Vidare finns en fin entré med bra avhängningsmöjligheter samt ett stilrent badrum med samtliga bekvämligheter. Denna bostad uppfyller högt ställda krav! Utöver ett fint ljusinsläpp så har bostaden genomgående ljusa ytskikt.

Som boende bor man i en stabil förening med bra ekonomi där det även finns en gemensam takterrass som man som medlem har fri tillgång till. Till lägenheten hör även nyttjanderätt till ett separat förråd. I Signalfabriken finns restauranger (bl.a Public, Pinchos, Hawaii Poké och Phils burger), SATS, florist och mycket mer. Kort promenadavstånd till flera matbutiker och Sundbybergs rikliga utbud av kommunikationer! Ett svårslaget läge med direkt närhet till allt man behöver!

Visa mer
Slutpris

4 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.