Forskningsringen 82 Ursvik
Ursvik

Forskningsringen 82

Ljus & fräsch nyproducerad 2:a högst upp i huset med balkong om ca 8 kvm!

Såld

Ljus & fräsch nyproducerad 2:a högst upp i huset med balkong om ca 8 kvm!

Äntligen! Nu finns möjligheten att förvärva en stilsäker hörntvåa högst upp i huset! Här njuter du av alla de fördelar som finns med att bo i en nyproducerad bostad. Modern och öppen planlösning, perfekt för socialt umgänge. Träffsäker i såväl materialval som färgsättning. Njut här av kvällssolen på den läckra balkongen om ca 8 kvm. I övrigt så får du här ett modernt kök i öppen planlösning mot det väl tilltagna vardagsrummet med direkt anslutning till just balkongen, ett elegant och helkaklat badrum och kombinerad tvättmaskin och torktumlare, ett trivsamt sovrum med bra förvaring och en vacker vy från högsta våningsplan! Denna lägenhet vill du inte missa!

Bostaden ligger längs med Forskningsringen, på höjden av Stora Ursvik med vyer över likaväl takåsar som grönska. Området är mycket barnvänligt vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

Snart (slutet på 2022) öppnas nya Ursviks Torg med tvärbana som ligger inom kort gångavstånd. Där kommer det expanderas med fler restauranger, livsmedelsbutiker och framför allt nya tvärbanan. Nya tvärbanan kommer ansluta dig hela vägen till Alvik (gröna tunnelbanan) via Rissne (blåa tunnelbanan) och även vidare ut till Helenelund (pendeltåget) samt Kista (Centrum och blåa tunnelbanan). Med det blir Ursvik ett av de hetaste områdena att flytta till.

Visa mer
Slutpris

2 770 000 kr

Ansvarig mäklare
Marcus Nilsson

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.