Svalgränd 8C, BV Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Svalgränd 8C, BV

Ljus och välplanerad 3:a med stor inglasad balkong i sydvästläge!

Såld

Ljus och välplanerad 3:a med stor inglasad balkong i sydvästläge!

Accepterat pris! Annonserat pris accepteras som försäljningspris. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!
På eftertraktad adress med inglasad balkong i sydväst hittar ni denna nyrenoverade pärla! I ett av Sundbybergs bästa lägen finner ni denna välplanerade 3:a med genomgående planlösning med generösa fönsterpartier och vackra ytskikt. Nyrenoverad under 2021-2022. Ett stilfullt kök med matplats, två trivsamma sovrum, kaklat badrum, väl tilltaget vardagsrum med direkt anslutning till den nyligen inglasade balkongen. Välskött BRF med god ekonomi och välunderhållen byggnad. Hiss finns. Denna vill ni inte missa!

Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som affärer, trevliga restauranger, mysiga caféer och matbutiker. Via Starrbäcksgatan till Tulegatan når du närmast Duvbo T-bana som tar dig in till Stockholm på ca 10 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. Några minuter bort finns underbara Lötsjön, Marabouparken och Tornparken, perfekta för en dag i naturen! Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

3 850 000 kr

Ansvarig mäklare
Marcus Nilsson

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.