Såld lägenhet på Fågelsången 4 i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Fågelsången 4

Charmig tvåa på populära Fågelsången!

Såld

Charmig tvåa på populära Fågelsången!

Varmt välkommen till denna charmiga tvåa om 57 kvm på populära Fågelsången i Sundbyberg. Lägenheten är välplanerad med flertalet fönsterpartier som förser lägenheten med ett otroligt ljusinsläpp och den generösa takhöjden bidrar med härlig rymd. Vidare finner ni en hall med bra förvaring och avhängningsmöjligheter, ett fullt utrustat kök med bra arbetsytor samt ett rymligt vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp och med stora sociala ytor där det större sällskapet får plats.

Brf Fågelsången 4 består av 33 lägenheter och en lokal. Föreningen har utfört många renoveringar och har en god ekonomi. Här finns gemensamma utrymmen i form av relaxavdelning, grillplats, tvättstuga, och cykelrum.
Sundbyberg präglas av ett pulserande stadsliv men också i en trivsam miljö där alla bekvämligheter man kan tänkas behöva finns inom räckhåll. Här finns ett stort utbud av välbesökta restauranger barer, butiker och mysiga kaféer. Sundbybergs centrum erbjuder fantastiska kommunikationer med tvärbana, tunnelbana och Citybanan som når Stockholms central på 8 minuter. Även ett brett utbud av busslinjer samt flygbussar till både Bromma och Arlanda.
I närhet till lägenheten finns erbjuds promenadstråk runt Lötsjön och Råstasjön. Även simhall och gym finns nära till hand.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information: Alina Ibraimovski 0709-39 25 39..

Visa mer
Slutpris

4 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Alina Ibraimovski

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.