Tulegatan 27A, 2 tr SUNDBYBERG
SUNDBYBERG

Tulegatan 27A, 2 tr

Väldisponerad ljus bostad i hörnläge!

Såld

Väldisponerad ljus bostad i hörnläge!

ACCEPTERAT PRIS 4.100.000 KR. Kontakta ansvarig mäklare för visning. Välkomna till denna charmiga och välplanerade bostad i unikt och ljust hörnläge! Belägen i vacker fastighet från 1939. Fina ytskikt med vitmålade väggar, badrum i modern stil och renoverat kök med god förvaring och öppen planlösning mot vardagsrum för sociala sammankomster. Vardagsrummet är i ett fint hörnläge med utgång till bostadens balkong. Tilltagna ytor med stort & mysigt sovrum med plats för en större säng och en inre hall perfekt som mat- eller arbetsrum. I bostaden finns även två inbyggda garderober som erbjuder bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Utöver allt detta ingår även nyttjanderätt till ett separat förråd.

Här är man boende i Brf Hejaren 3 som är en stabil och välmående förening. Här har man gjort dom stora renoveringarna såsom stambyte, fasad, tak, fönsterbyte och balkongrenovering. I föreningen finns en gemensam tvättstuga, gemensam grillplats, cykelrum och styrelserum. Alldeles utanför porten når man allt man behöver och parkeringsplatser finns via Sundbybergs boendeparkering. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter, restauranger, gym, service samt Lötsjön med dess trevliga promenadstråk. Detta är en bostad för den som ställer höga krav på sitt boende!

Visa mer
Slutpris

4 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Alina Ibraimovski

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.