Såld lägenhet på Forskningsringen 88, vån 7 i Stora Ursvik
Stora Ursvik

Forskningsringen 88, vån 7

Fantastisk 2:a i eftertraktade Järntorget med stor balkong!

Såld

Fantastisk 2:a i eftertraktade Järntorget med stor balkong!

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fantastisk lägenhet i eftertraktade Järntorget med kvalitet och hållbarhet i fokus. Bostaden präglas av en vacker ekparkett i ljus karaktär och väggar i ljus kulör, inte nog med det har inredning valts ut med omsorg för att skapa hög standard i kombination med komfort. Vidare erbjuds ett tryggt område att leva och trivas, där alltifrån grönska, till vackra utsikter och ett trevligt grannskap skapar en känsla av harmoni och glädje. Pratar vi om kvalité uppfyller denna bostad alla de kriterier som behövs för att frodas och må i. Dels är materialvalen väl genomtänkta i stilren design, du har även god förvaring via lägenhetens garderober men även via extern lägenhetsförråd. Ett rymliga sovrum med fint ljusinsläpp och ett badrum som uppfyller alla bekvämligheter. Balkongen ger en fri utsikt tack vare läget i detta suterränghus, bostaden är dessutom placerad högt upp i huset (våning 7/8) där solen erbjuds under förmiddagen. Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Igelbäckens naturreservat men även kommunikationer, service och diverse butiker. Det är dags att längta hem!

Bostaden ligger längs med Forskningsringen, på höjden av Stora Ursvik med vyer över likaväl takåsar som grönska. Området är mycket barnvänligt vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.