Forskningsringen 88, vån 7 Stora Ursvik
Stora Ursvik

Forskningsringen 88, vån 7

Fantastisk 2:a i eftertraktade Järntorget med stor balkong!

Till salu

Fantastisk 2:a i eftertraktade Järntorget med stor balkong!

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fantastisk lägenhet i eftertraktade Järntorget med kvalitet och hållbarhet i fokus. Bostaden präglas av en vacker ekparkett i ljus karaktär och väggar i ljus kulör, inte nog med det har inredning valts ut med omsorg för att skapa hög standard i kombination med komfort. Vidare erbjuds ett tryggt område att leva och trivas, där alltifrån grönska, till vackra utsikter och ett trevligt grannskap skapar en känsla av harmoni och glädje. Pratar vi om kvalité uppfyller denna bostad alla de kriterier som behövs för att frodas och må i. Dels är materialvalen väl genomtänkta i stilren design, du har även god förvaring via lägenhetens garderober men även via extern lägenhetsförråd. Ett rymliga sovrum med fint ljusinsläpp och ett badrum som uppfyller alla bekvämligheter. Balkongen ger en fri utsikt tack vare läget i detta suterränghus, bostaden är dessutom placerad högt upp i huset (våning 7/8) där solen erbjuds under förmiddagen. Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Igelbäckens naturreservat men även kommunikationer, service och diverse butiker. Det är dags att längta hem!

Bostaden ligger längs med Forskningsringen, på höjden av Stora Ursvik med vyer över likaväl takåsar som grönska. Området är mycket barnvänligt vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Pris: 2 395 000 kr
 • Boarea: 50.5 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 7 av 8, hiss finns
 • Avgift: 3 456 kr Ink. värme, kallvatten, internet & basutbud av kabel-TV.
 • Förening: Brf Omnia
 • Byggnadsår: 2018
 • Område: Stora Ursvik, Sundbyberg

2 395 000 kr

Visningar

22 Maj 11:30 - 12:00
Välkommen på söndagsvisning - Anmäl er gärna!
Håll dig uppdaterad
23 Maj 17:00 - 17:30
Välkommen på måndagsvisning - Anmäl er gärna!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Forskningsringen 88, vån 7

 • Stor balkong
 • Stilrena samt trendsäkra materialval!
 • Belägen på höjden av Stora Ursvik
 • Med närhet till grönska
 • Modern & öppen planlösning

Vardagsrum

Stort och välplanerat vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Med en naturlig plats för matgrupp mellan vardagsrum och kök skapas här möjligheterna för ett riktigt härligt socialt umgänge. Stora fönsterpartier dränker rummet i ljus och det höga läget på vån 7 skapar vackra vyer. På golvet ligger ett fint parkettgolv och väggarna är vitmålade.

Visa mer

Balkong

Storslagen balkong i direkt anslutning till vardagsrummet. Balkongen vetter i nordost, vilket innebär att du här kan njuta av solens härliga morgon och eftermiddagssol! Plats finns för flertalet olika möbleringsalternativ. Här erbjuds dessutom milslång utsikt!

Visa mer

Kök

Kök i modern tappning och fina materialval. Här matchas tidlösa skåpsfronter i vitt med en fin bänkskiva i grått och grått stänkskydd med fin läggning. Bra arbetsytor och gott om förvaring via flertalet över- och underskåp. Den maskinella utrustningen kommer från Siemens och består av kyl & frys, integrerad ugn och micro i behaglig arbetshöjd, induktionshäll, fläkt, diskho samt integrerad diskmaskin. Spotlights under överskåp förser med stämningsfull belysning. Stora fönsterpartier skapar ett fint flöde av ljus och den öppna planlösningen skapar sociala förutsättningar. På golvet ligger samma fina golv som i övriga bostaden och väggarna är målade i vitt. Detta är ett kök att verkligen trivas i!

Visa mer

Sovrum

Stort och trivsamt sovrum som med enkelhet inrymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang. Bra förvaring fås via fyra garderober. Samma fina parkettgolv som i övriga bostaden och väggar i sober ljus ton.

Visa mer

Badrum

Stilfullt badrum som andas lyx. Här matchas elegant ett klinkergolv i grått med stående kakelplattor i grå kulör. Bakom vikbara duschväggar i klarglas finns en stor duschhörna. I övrigt är badrummet utrustat med en tvättmaskin och torktumlare, wc, kommod, läcker spegel med belysning samt dubbla skåp över praktisk arbetsbänk. Ett enastående badrum med fin finish!

Visa mer

Hall

Välkomnande hall som direkt ger känslan av den höga kvaliteten som återfinns i bostaden. Här finns bra avhängningsmöjligheter direkt till vänster och förvaring via garderob. Väggarna är även de målade i sober ljusa toner.

Visa mer

Bostadsinfo

FÖRRÅD
Till bostaden följer ett källarförråd

GEMENSAMHETSUTRYMMEN:
Cykelförråd/barnvagnsförråd och rullstolsförråd finns i entré och gårdsplan.
Miljöstation för sopsortering.

DISPONERING
Bostaden disponeras idag som 2 rok men är registrerad som 1 rok.

TV / INTERNET:
Fastigheterna är anslutna till ComHem. I årsavgiften ingår Gruppavtal digitalt grundutbud, bredband 100/100 och telefoni. Eventuella tillvalstjänster betalas av respektive bostadsrättsinnehavare direkt till leverantören.

VARMVATTEN / EL.
Debiteras efter faktisk förbrukning.

PARKERING:
72 st garageplatser beläget på fastigheten Sundbyberg Docenten 1.
Garageplats kostar 900/mån inklusive moms.

Visa mer

Ursvik

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. Redan idag finns ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker.

Det finns goda kommunikationer t.ex. buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hållplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad.

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 456 kr, Ink. värme, kallvatten, internet & basutbud av kabel-TV.
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
50.5 m² förvaltarens information
Våning
7 av 8, hiss finns
Andel av årsavgift
0,5488 %

Föreningen

Namn
Brf Omnia
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
167 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Allmänt om föreningen
Överlåtelseavgift: 2,5 % av prisbasbeloppet, betalas av bostadsrättshavaren

Pantsättningsavgift: 1 % av prisbasbeloppet, betalas av pantsättaren

Andrahandsuthyrning: Avgift tas ut med 10 % av prisbasbeloppet

Föreningen är äkta

Fastigheterna Sundbyberg Docenten 1 och Sundbyberg Laboratoriet 1 i Sundbybergs kommun
innefattar fem byggnader med 167 lägenheter i bostadsrättsform. Fastigheterna har adresserna:

Forskningsringen 90B - HUS 11
Forskningsringen 88 - HUS 12
Forskningsringen 86 - HUS 13
Forskningsringen 85 A - HUS 21
Forskningsringen 87 A - HUS 22

Föreningen har inte planerat några avgiftsförändringar. (2022-03-14)
Information om månadsavgiften
Ink. värme, kallvatten, internet & basutbud av kabel-TV.
Tv och Bredband
Fastigheten är ansluten till fibernät. Ett basutbud av TV, internet och telefoni ingår i månadsavgiften. Eventuella tillvalstjänster betalas av respektive bostadsrättshavare direkt till
leverantören.
Parkering
Föreningen har tillgång till 89 parkeringsplatser varav 72 i de egna byggnaderna och 17 i det näraliggande Bollgaraget. För närvarande är det kö för att få parkeringsplats.
Det finns ett garage i två plan under Forskningsringen 85 och 87 med 72 st parkeringsplatser. Ordinarie parkeringsplats kostar här 900 kr/mån, elbilsplats med laddning kostar 1500 kr/mån.
Föreningen har också 17 parkeringsplatser i Bollgaraget nära föreningens byggnader.
FÖRSÄKRING
Bostadsrättstillägg tecknat kollektivt för alla medlemmar
Övrigt
Källsorteringsrum: Gemensamma källsorteringsrum finns i två av husen.
Lägenhetsförråd: Lägenhetsförråd finns till alla lägenheter.
Passersystem: Digitalt passersystem finns för entréportar och vissa gemensamma utrymmen.

Tvättstuga Gemensam tvättstuga finns ej. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare eller kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Inga planerade renoveringar (2021-11-18)

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Frånluft med återvinning
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
2 395 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
2 000 kr/år
Försäkring
1 450 kr/år
Övrigt
1 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 450 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Enligt schablon.
Energideklaration
Utförd 2021-07-05
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
72 kWh per kvm och år

Omgivning

Allmänt om området

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. I takt med expansionen av området planeras även för ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Kring torget planeras det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

För mycket mer information om området och de kommande planerna, vänligen besök www.ursvik.se

Kommunikation

Idag finns goda kommunikationer som kommer att bli bättre i takt med att området Ursvik byggs ut i sin helhet. Idag går buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hålplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad. För mer info www.sl.se.

Övrigt

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.