Såld lägenhet på Stenbrottsgatan 5 i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Stenbrottsgatan 5

Renoverad och välplanerad gaveltrea med balkong i söderläge och öppen spis!

Såld

Renoverad och välplanerad gaveltrea med balkong i söderläge och öppen spis!

Varmt välkommen till denna ljuvligt topprenoverade gavellägenhet med fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.
Denna hemliga pärla ligger centralt med lummigt parkläge uppe på höjden vid lugn återvändsgata. Lägenheten genomsyras av genomtänkta material- och färgval som resulterat i en stilsäker atmosfär. Här bor ni med ett attraktivt läge med såväl närhet till stadens kärna och puls, som till det lummiga grönområdena kring Lötsjön, Råstasjön och Ursviks friluftsområde med motions- och skidspår på vintern. Bostaden innefattar ett modernt kök, stilfullt helkaklat badrum med golvvärme och kombimaskin, två trivsamma sovrum, balkong i bästa söderläge samt ett välplanerat vardagsrum med en inbjudande öppen spis för mysfaktorn! Mycket god värmekomfort genomgående och en rymlig hall med inbyggda spotlights med dimmer & gott om förvaring. Denna lägenhet vill ni inte missa! Flexibelt tillträde!

Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Alldeles utanför porten finns trevliga gräsytor, lummig park med parkbänkar och en lekplats. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter, restauranger, service samt närhet till vacker natur längs Lötsjön med fint utegym, ny stor lekplats och Golfängarna. Även närhet till skola samt förskola. Nytt café, bageri, konditori med uteservering öppnar till våren alldeles i närheten, på Vackra vägen nära Lötsjön.

Föreningen BRF Fågelhusen är stabil, välskött och har god ekonomi.

Visa mer
Slutpris

5 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.