Follingbogatan 24 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Follingbogatan 24

Underbar 2:a med 3,1 m. i takhöjd och balkong i västerläge!

Såld

Underbar 2:a med 3,1 m. i takhöjd och balkong i västerläge!

Varmt välkomna till en bostad utöver det vanliga. I denna 30-tals fastighet hittar ni denna bostad disponerad på 2 rok. Här erbjuds ca 3,1m i takhöjd, stora fönster med djupa nischer, tilltaget sovrum, badrum med TM/TT, balkong i perfekt västerläge samt ett fantastiskt ljusinsläpp. Genomgående påkostade och smakfulla materialval ger en hög standard. Solid och trevlig förening med garage, biorum, bastu, tillgång till övernattningslägenhet och mycket mer. Till bostaden hör även ett väldigt rymligt vindsförråd. Här bor ni med lummiga Klockhusparken direkt utanför entrén och direkt närhet till grönområden, matbutiker, gym och kommunikationer. En lägenhet som måste upplevas på plats!

Ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren!

Visa mer
Slutpris

2 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.