Fågelsången 3 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Fågelsången 3

Stor 3:a med genomgående planlösning, balkong och eldstad!

Såld

Stor 3:a med genomgående planlösning, balkong och eldstad!

På den eftertraktade adressen Fågelsången 3 erbjuder vi nu en underbar 3:a om 78 kvm. Tidstypiska funkisdetaljer möter vackert moderna inslag genom hela bostaden, fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och genomgående planlösning, fungerande eldstad och möblerbar balkong i högt och fritt läge med utsikt över takåsarna! Lägenheten disponeras över ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier, två stora och trivsamma sovrum, bra förvaring i walk-in-closet, helkaklat badrum i modernt snitt samt renoverat kök med matplats. Hiss finns i huset.

Här bor du i stabil förening med god ekonomi och ett centralt toppläge uppe på höjden! Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som affärer, restauranger, caféer och matbutiker. Med en minut till Sundbybergs centrum har du tillgång till kommunikationer som tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. Någon minut bort finns härliga Tornparken, samt på gångavstånd finns vackra promenadvägar runt Lötsjön och Råstasjön. Välkommen på visning!

Denna bostad vill ni inte missa! Kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information!

Visa mer
Slutpris

6 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Marcus Nilsson

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.