Fågelsången 5 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Fågelsången 5

Möjlighet att skapa ditt drömboende!

Såld

Möjlighet att skapa ditt drömboende!

Renoveringschans! Välkommen till denna oerhört välplanerade 2:a belägen på en av Sundbybergs bästa adresser! En väldigt ljus och härlig lägenhet med optimal planlösning, en riktig renoveringschans!

Hall med plats för avhängning samt en väl tilltagen klädkammare, rymligt kök med gott om förvaring samt arbetsytor, väl tilltaget vardagsrum som går att öppna upp mellan kök och vardagsrum alternativt flytta köket och göra bostaden till en 3:a, se alternativa planlösningar, stor balkong med underbar utsikt mot kyrkan där du har sol från tidig förmiddag till sen eftermiddag, sovrum med utrymme för dubbelsäng och förvaring och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Här finns alla möjligheter att skapa ett drömboende på populär adress i en stabil förening!

Här bor du på en lugn gata centralt i Sundbyberg med närhet till allt du kan tänkas behöva såsom kommunikationer (2 min till tunnelbanan, fem min till pendeltåg, tvärbana, bussar och regionaltåg), affärer, förskolor, närservice samt grönområden!

Denna bostad är i dagsläget en av föreningens hyresrätter. Bostaden kommer ej att förhandsvisas!

Visa mer
Slutpris

4 420 000 kr

Ansvarig mäklare

Emelie Zazzi

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.