Milstensvägen 13 Ursvik
Ursvik

Milstensvägen 13

Fantastisk 3:a med dubbla balkonger i fritt läge och parkeringsplats!

Såld

Fantastisk 3:a med dubbla balkonger i fritt läge och parkeringsplats!

Fantastisk 3:a med härligt gavelläge. Möjlig 4:a! Parkeringsplats med eluttag ingår! Med två balkonger - en med eftermiddags- och kvällssol och en med förmiddagssol. Ljus lägenhet med välplanerad planlösning och stilrena materialval. Två fräscha badrum med dusch och modernt kök, två trivsamma sovrum samt stort vardagsrum. Bra med förvaring via flertalet garderober. Här bor du utan insyn och i en mycket trevlig och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Ett perfekt boende för familjen som sätter krav på sitt boende och som gillar naturen men ändå vill ha nära till stadens puls. Mysigt barnvänligt område med skola, dagis, lekplats och service alldeles i närheten! Flexibelt tillträde.

Lägenheten ligger i den gröna delen av mysiga Ursvik med närhet till skolor och förskolor såsom Ursviksskolan, Kymlingeskolan och Älvkvarnsskolan samt förskolorna Pysslingen, Forskaren, Milot och Granatäpplet. En bit bort ifrån bostaden ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadstigar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, restaurang Krubb, Ursviks kök&bar, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt.

Visa mer
Slutpris

4 820 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.