Ursviks allé 29 Stora Ursvik
Stora Ursvik

Ursviks allé 29

Fantastisk gavel 2:a med balkong i fritt och soligt söderläge som dessutom går att göra till en 3:a!

Såld

Fantastisk gavel 2:a med balkong i fritt och soligt söderläge som dessutom går att göra till en 3:a!

Varmt välkommen till Ursviks Allé 29!

Välplanerad och ljus gavel 2:a i underbara Ursvik som dessutom går att göra om till en 3:a. Perfekt belägen bostad högt upp i fastigheten med härlig balkong i fritt och soligt söderläge. Bostadens balkong har bland de bästa lägen man kan ha med sol tidigt till sen kväll. Den genomgående planlösningen erbjuder goda sällskapsytor och fint ljusinsläpp via flera fönsterpartier. Badrum med stilrent vita kaklade väggar och snyggt klinkergolv i mörk karaktär. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Köket karaktäriseras av stilrena linjer och robust rostfri maskinell utrustning för maximal trivsamhet. Till bostaden följer även nyttjanderätten till ett källarförråd. Det är dags att längta hem!

Bostaden ligger i Stora Ursvik med vyer över likaväl takåsar som grönska. Området är mycket barnvänligt vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

Visa mer
Slutpris

2 530 000 kr

Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.