Ursviks allé 29, 4tr Stora Ursvik
Stora Ursvik

Ursviks allé 29, 4tr

Fantastisk gavel 2:a med balkong i fritt och soligt söderläge!

Kommande

Fantastisk gavel 2:a med balkong i fritt och soligt söderläge!

Varmt välkommen till Ursviks Allé 29! Välplanerad och ljus gavel 2:a i underbara Ursvik som dessutom går att göra om till en 3:a . Perfekt belägen bostad högt upp i fastigheten med härlig balkong i fritt och soligt söderläge. Bostaden är fullutrustad med trevliga tillval både i kök och badrum. Den genomgående planlösningen erbjuder goda sällskapsytor och fint ljusinsläpp via flera fönsterpartier. Det är dags att längta hem!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 52 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 4 av 6, hiss finns
 • Avgift: 3 156 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV, lägenhetsförråd (Obligatoriskt tillägg om 154 kr/mån tillkommer för TV och bredband)
 • Förening: Brf Tehuset i Ursvik
 • Byggnadsår: 2015
 • Område: Stora Ursvik, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Ursviks allé 29, 4tr

Välplanerad och socialt inbjudande gavel 2:a i underbara Ursvik. Perfekt belägen bostad högt upp i fastigheten med härlig balkong i fritt och soligt söderläge. Bostadens balkong har bland de bästa lägen man kan ha med sol tidigt till sen kväll. Badrum med stilrent vita kaklade väggar och snyggt klinkergolv i mörk karaktär. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Köket karaktäriseras av stilrena linjer och robust rostfri maskinell utrustning för maximal trivsamhet. Till bostaden följer även nyttjanderätten till ett källarförråd. Vidare erbjuds ett tryggt område att leva och trivas, där alltifrån grönska, till vackra utsikter och ett trevligt grannskap skapar en känsla av harmoni och glädje. Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Igelbäckens naturreservat men även kommunikationer, service och diverse butiker. Det är dags att längta hem!

Bostaden ligger i Stora Ursvik med vyer över likaväl takåsar som grönska. Området är mycket barnvänligt vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

 • Möjlig 3:a
 • Gavelläge!
 • Balkong i fritt söderläge!
 • Öppen planlösning!

Vardagsrum

Tilltaget vardagsrum med öppen planlösning. Flertalet generösa fönsterpartier och tack vare rummets gavelläge erbjuds ett ordentligt ljusinsläpp och en stor känsla av rymd. Från vardagsrummet nås lägenhetens stora och härliga balkong i fritt söderläge! Vackert ekparkettgolv knyter ihop lägenhetens öppna och sociala ytor. Öppenheten mot köket erbjuder goda sällskapsytor för sociala sammanhang.

Visa mer

Kök

Modernt kök med flera genomtänkta tillval. Kökets utformning genererar goda arbetsytor och möjliggör även för det stora antalet över- och underskåp för optimal förvaring. Tack vare bostadens planlösning skapas ett socialt kök där man kan interagera med familj och vänner men samtidigt en viss avskildhet mellan kök, matplats och vardagsrum. Kökets maskinella utrustning är komplett samt rostfria och består utav: induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnads micro, integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin och fläkt. Kökets design består utav snyggt svart kakel som stänkskydd ovan en robust bänkskiva i svart kulör. Färgerna passar perfekt till de vita över- och underskåp som man finner i detta trevliga kök.

Visa mer

Badrum

Här får man ett fräscht badrum med härliga ljusa toner i symbios med mörkare fonder. Det rymliga badrummet är inrett med liggande vitblanka kakelplattor på väggarna och klinkergolv av mörkare karaktär. Duschen har en praktisk duschdel med 2 stilrena svängbara glasdörrar. De rena och snygga ytorna gör rummet lika stiligt som lättstädat. Badrummet är även utrustat med: golvvärme, handfat och stilren kommod i vit kulör, tvättmaskin, torktumlare, Spegelskåp samt wc. Ett badrum att trivas i!

Visa mer

Sovrum

Trevligt sovrum med den genomgående ekparketten på golvet och väggar målade i vit kulör. Här finns god yta för större kontinentalsäng övrigt sängmöblemang. Från sovrummet har man anslutning till en rymlig walk-in closet med goda förvaringsytor samt en garderob. Trevligt fönster som bjuder på ytterligare ljus i detta hemtrevliga sovrum.

Visa mer

Balkong

Utan tvekan är detta bostadens pärla med högt och fritt söderläge som bjuder på gott om sol. Tack vare balkongens generösa rymd kan man här njuta i gott sällskap med trevlig och fri utsikt mot föreningens lugna innergård. Här finns gott om utrymme för utomhusmöblemang och annat såsom grill och dylikt.

Visa mer

Hall

Välplanerad hall med goda förvaringsmöjligheter tack vare platsbyggd garderob samt välplacerade hyllplan. Här ansluter man även till bostadens trevliga och fullt utrustade badrum. I anslutning till hallen finner man även bostadens moderna mediecentral. Välkomna!

Visa mer

Ursvik

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. Redan idag finns ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker.

Det finns goda kommunikationer t.ex. buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hållplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad.

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

Visa mer

Bostadsinfo

EXTERIÖR
Modern och stilren fastighet i expansiva Ursvik. Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an.

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett källarförråd.

PARKERING
Föreningen har 41 garageplatser i källargarage. Dessa kan hyras till en kostnad om 1060 kr/mån, med laddstation 1160 kr/mån som debiteras på avi för lägenhetsavgiften, separat kö. Övrigt gällerboendeparkering i området. För mer information, besök gärna www.sundbyberg.se

KABEL-TV/INTERNET
Föreningen har ett nytt exklusivt 5 års gruppavtal med Halebop och Telia för endast 154 kr/lgh/mån

EL
Varje lägenhet har en egen elmätare. Ett multimedia och
elskåp är placerat i lägenheten. I det finns huvudavstängning, säkringar och jordfelsbrytare.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har tvättstuga, garage, cykelhus, barnvagnsrum och rullstolsrum vilket går att nyttjas av medlemmar.

SOPHANTERING
På gården finns ett miljöhus för källsortering.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 156 kr, inkl Värme, VA, Kabel-TV, lägenhetsförråd (Obligatoriskt tillägg om 154 kr/mån tillkommer för TV och bredband)
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
52 m² förvaltarens information
Våning
4 av 6, hiss finns
Andel i förening
1,1116 %

Föreningen

Namn
Brf Tehuset i Ursvik
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
83 lägenheter, 6 lokaler
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Föreningen accepterar delat ägandeskap
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Tehuset är ett nytt lägenhetsområde från Ikano Bostad med 83 stycken bostäder som varierar från 1 till 4 rum och kök.
Föreningen förvärvade fastigheten december 2013 och inflytt skedde i september 2015. På fastigheten som föreningen äger har det uppförts 83 bostadsrättslägenheter och sex lokaler i två flerbostadshus med fyra trappuppgångar och tillhörande gemensamma utrymmen.
Föreningen deltar även i en gemensamhetsanläggning tillsammans med fastigheten Kaffestugan 1 genom vilken föreningen har 41 garageplatser. Garageplatserna upplåts med sidoavtal. Kostnad för garageplats ingår inte i avgiften utan debiteras separat.

Överlåtelseavgift om 2,5 % på prisbasbeloppet debiteras säljaren. Pantsättnings avgift om 1% på prisbasbeloppet per pant debiteras pantsättaren.

I dagsläget finns inga planer på avgiftsförändringar (2022-03-24)

Juridisk person kan accepteras av föreningen, men tillstånd krävs av styrelsen.

För mer information se föreningens hemsida: http://www.brftehuset.se/
Information om månadsavgiften
inkl Värme, VA, Kabel-TV, lägenhetsförråd (Obligatoriskt tillägg om 154 kr/mån tillkommer för TV och bredband)
FÖRENINGENS EKONOMI
I dagsläget (2022-03-24) finns inga planer att ändra avgiften.
Tv och Bredband
Föreningen har ett nytt exklusivt 5 års gruppavtal med Halebop och Telia för endast 154 kr/lgh/mån
Gemensamma utrymmen
Cykelrum, Barnvagnrum, Tvättstuga, Garage
Parkering
Föreningen har 41 garageplatser i källargarage. Dessa kan hyras till en kostnad om 1060 kr/mån, med laddstation 1160 kr/mån som debiteras på avi för lägenhetsavgiften, separat kö.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Huset är nybyggt (2014-2015) och det finns idag inga planer på några renoveringar. (2022-03-24)

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
3 600 kr/år
Försäkring
2 400 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 000 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Energideklaration
Utförd 2018-03-15
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
92 kWh per kvm och år

Omgivning

Allmänt om området

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. I takt med expansionen av området planeras även för ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Kring torget planeras det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

För mycket mer information om området och de kommande planerna, vänligen besök www.ursvik.se

Kommunikation

Idag finns goda kommunikationer som kommer att bli bättre i takt med att området Ursvik byggs ut i sin helhet. Idag går buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hålplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad. För mer info www.sl.se.

Övrigt

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.