Tulegatan 27B, vån 5/5 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Tulegatan 27B, vån 5/5

Unik takvåning med terrass!

Såld

Unik takvåning med terrass!

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna fantastiska takvåning som är i genomgående fint skick! En unik bostad som inger en känsla av ett hemtrevligt lugn. När man kliver in i bostaden nås man direkt av de stilrena och exklusiva materialvalen då hallen pryds av ett vackert stengolv utrustat med golvvärme. Via den yteffektiva hallen med förvaringsmöjligheter når man resterande rum. Den väldisponerade planlösningen erbjuder ett stort kök med utrymme för sociala umgängen. Vidare har man även ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och arbetsplats om man så vill, samt helkaklat stilrent badrum med bl.a tvättmaskin. Sist men inte minst finner vi ett stort socialt vardagsrum med fina snedtak som ger en varm, hemtrevlig känsla med utgång till bostadens vackra terrass i sydost där man avnjuta solens ljusa timmar. Från terrassen som är bostadens absoluta höjdpunkt har man utsikt över takåsar, samt Sundbybergs kyrka. Överlag erbjuds man här en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck som ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp!

Här är man boende i Brf Hejaren 3 som är en stabil och välmående förening i centrala Sundbyberg. Här har man gjort dom stora renoveringarna såsom stambyte, fasad, tak, fönsterbyte (2017) och balkongrenovering (2017). I föreningen finns en gemensam tvättstuga, grillplats, cykelrum och styrelserum. Alldeles utanför porten når man allt man behöver. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter, restauranger, gym, service samt Lötsjön med dess trevliga promenadstråk. Detta är en bostad för den som ställer höga krav på sitt boende!

Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

4 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Alina Ibraimovski

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.