Fågelsången 4, 3tr Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Fågelsången 4, 3tr

Topprenoverad tvåa i bästa läge med balkong och utsikt mot Sundbybergs kyrka!

Såld

Topprenoverad tvåa i bästa läge med balkong och utsikt mot Sundbybergs kyrka!

Lägenheten präglas av ett hem med mycket karaktär, vackra stilrena materialval samt fantastiska förvaringsmöjligheter med öppen planlösning. På centrala Sundbybergs kanske hetaste adress finner ni denna insynsskyddade topprenoverade 2:a på 55 välplanerade kvm med magiskt utsikt mot kyrkan, balkong och 2,70m i takhöjd.

Redan hallen skvallrar om att det här är en bostad du kommer att trivas i. Lägenhetens genomgående fiskbensparkett leder er in i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som bjuder in till matlagning och middagar för stora sällskap samt ger ett fenomenalt ljusinsläpp. Rummet präglas av stora ytor som ger goda möjligheter för möblering av både soffgrupp, större matgrupp samt hemmakontor.
Köket med öppen planlösning är modernt renoverat med bra förvaringsmöjligheter och ett vitrinskåp som står ut. I blickfånget är också givetvis den insynsskyddade balkongen mot lummig innergård, det ljusa gavelrummet samt det stilrent renoverade badrummet.
Det rymliga sovrummet har gott om plats för dubbelsäng samt sängbord och här finner ni också en garderob med lyxig inredning samt belysning.

Här är man boende i Brf Fågelsången 4 som består av 33 lägenheter och en lokal. Föreningen med god ekonomi och med många av de stora renoveringarna gjorda. Här finns gemensamma utrymmen i form av relaxavdelning, grillplats, tvättstuga, och cykelrum.

Välkommen till Fågelsången 4!

Sundbyberg präglas av ett pulserande stadsliv men också i en trivsam miljö där alla bekvämligheter man kan tänkas behöva finns inom räckhåll. Stort utbud av välbesökta restauranger, barer, butiker och mysiga kaféer. Sundbybergs centrum erbjuder fantastiska kommunikationer med tvärbana, tunnelbana och Citybanan som når Stockholms central på 8 minuter. Ett brett utbud av busslinjer och flygbussar till både Bromma och Arlanda.
Med kort promenad från lägenheten erbjuds fantastiska promenad- och joggingstråk runt Lötsjön och Råstasjön. Även simhall och gym finns i närområdet.

Visa mer
Slutpris

4 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Alina Ibraimovski

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.