Spinnerigatan 5A Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Spinnerigatan 5A

Såld

Möjlighet till snabb inflyttning! Accepterat pris: 3 000 000 kr!

Nu ges möjligheten att förvärva denna exklusiva etta belägen högt upp i huset med balkong!

Här har man verkligen varje kvadratmeter på rätt ställe, där man skapat smart planering och snygg design. När du stiger in genom dörren möts du av en hall med hatthylla för ytterkläder och flera garderober. Till vänster om entrén ligger badrummet med bl.a kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vidare fram i bostaden finns det stilrena köket (från Poggenpohl) som är i öppen och social planlösning med vardagsrummet. Här finns även en sovalkov som gör att sängen blir avskiljd från resterande rum. Via vardagsrummet nås bostadens rymliga balkong (7kvm) där man kan njuta av umgänge med vänner/familj, samtidigt som man kan ta del av det som händer i trädgården som är gemensam för alla boende på innergården.

Inredningsarkitektens val håller god kvalité och fungerar som en perfekt bas. På golven ligger ett enstavigt ekgolv och det är vita platsmålade socklar. Dörrarna är vita med en gedigen ram och handtag i svart och dörrfoder är platsmålat. Garderober är vita med svart knopp i samma serie som dörrhandtag och krokar. Väggar och tak är målade i vitt. Fönsterbänkar i vit carraramarmor!

Som boende i Fabriksparken har man tillgång till tvättstuga, cykelrum, bilpool (läs mer under parkering), övernattningslägenhet (300kr/mån) samt en grönskande innergård med orangeri/växthus!

Här bor du i ett svårslaget läge med närhet till både puls och natur. Utanför porten finns Willys med du har även ICA ett stenkast bort. Restauranger kan man välja och vraka mellan, varför inte Paul Taylor Lanthandel (finns i fastigheten) alt. populära The Public (i Signalfabriken)? Utbudet är stort och det finns många olika restauranger och pubar att välja emellan beroende på vad man är sugen på! Längs Sturegatan finns flertalet butiker och caféer och inom kort promenadavstånd nås även Tulegatan med sitt utbud av restauranger, café och gym. För den som gillar träning finns det flera olika gym i närheten, bl.a SATS i signalfabriken. Önskar man ta en trevlig promenad så rekommenderas starkt att man går till nästa kvarter, där har man Bällstaviken (med promenadstråk in till stan samt en båtklubb). Tar man sig mot Ursviksvägen kommer man även nå fantastiska promenadstråk längs Lötsjön! Sundbybergs är Sveriges kommunikations tätaste kommun vilket innebär att du bor nära buss, pendeltåg, tunnelbana, regional tåg samt tvärbana!

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Emelie Zazzi

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.