Vattugatan 20A, BV Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Vattugatan 20A, BV

Välplanerad bostad med hög standard, låg avgift och kanonläge!

Såld

Välplanerad bostad med hög standard, låg avgift och kanonläge!

Välkommen till Sundbybergs kanske bästa mini-2:a! Lägenhetens karaktäristiska egenskaper för tankarna till New Yorks studiolägenheter. Bostaden är renoverad i en elegant stil med genomtänkta detaljer och kvadratsmarta lösningar. Sammantaget skapar den välplanerade planlösningen, de breda fönstrena mot en lugn innergård och de stilfulla materialvalen en unik lägenhet med den rätta känslan. Lägenheten är totalrenoverad med ett fullutrustat kök, ett praktiskt sovrum med sovplats för två såväl som goda förvaringsmöjligheter och ett mycket smakfullt och funktionellt badrum. Lägenheten nås smidigt från föreningens väldigt lugna innergård. Det är endast Vattugatan 20A & 20B som har direkt tillgång till gården då närliggande fastigheters entré vetter mot gatan. Utanför lägenheten finns en charmig uteplats i soligt söderläge med härliga grillmöjligheter. Låg avgift med bredband!

Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som affärer, restauranger, caféer och matbutiker. Från Vattugatan når du närmast Duvbo T-bana som tar dig in till Stockholm på 10 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. Några minuter bort finns underbara Lötsjön och Tornparken, perfekta för en dag i naturen! Välkomna på visning!

Lägenheten är registrerad som 2 rok enligt lägenhetsförteckningen och marknadsförs därefter som en tvåa. Däremot disponeras den idag som en 1,5:a med sovalkov.

Visa mer
Slutpris

2 520 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.