Ågatan 16 Bällstaån
Bällstaån

Ågatan 16

Fantastisk 4:a invid vattnet på attraktiva Ågatan!

Såld

Fantastisk 4:a invid vattnet på attraktiva Ågatan!

Välkommen till Ågatan 16!

En fantastisk 4:a i toppläge på attraktiva Ågatan med utsikt från stora fönsterpartier i tre väderstreck! Denna lägenhet präglas av en vacker ekparkett i mörkare karaktär och sobra toner till väggarna samt tilltagna ytor och en inglasad balkong i sydvästligt läge.

Vidare erbjuder bostaden god förvaring genom ett rymligt förråd om 7 kvm samt platsbyggda garderober i två av sovrummen. Utöver det finns även ett tredje sovrum som inrymmer både säng, kontorsdel och möjlighet till extra garderob. Till kök och vardagsrum infinns härliga sociala ytor med ett vackert ljusinsläpp som skapar en luftig känsla. Här finns en ypperlig möjlighet till trevliga middagar i goda vänners lag med solen som faller in under kvällen! Ett hem som i sin helhet skapar den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet. Det är dags att längta hem!

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. Direkt utanför entrédörren kommer man ut till Bällstaån och de mysiga bryggorna med småbåtarna. Lägenheten är belägen vid en lugn återvändsgata utan störande trafik men samtidigt oerhört centralt. Mycket nära butiker, service och restauranger i Sundbybergs centrum och även kommunikationer. Längs promenadstråken kring Bällstaån kan man promenera hela vägen via Huvudsta havsbad in till Karlberg och Kungsholmen.

Visa mer
Slutpris

7 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.