Såld lägenhet på Ågatan 22, 6 tr i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Ågatan 22, 6 tr

Gavel 3:a med stor balkong i sydväst samt utsikt över Bällstaån och takåsar!

Såld

Gavel 3:a med stor balkong i sydväst samt utsikt över Bällstaån och takåsar!

Varmt välkommen till Ågatan 22! En charmig och mycket välplanerad gavel 3:a på attraktiva Ågatan.

Bostaden är genomgående inredd med en ljus färgsättning och enhetliga materialval. Otroligt välplanerad bostad med utrymme för såväl stort matsalsmöblemang och soffgrupp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Ytterligare en fördel med denna planlösning är att båda sovrummen är av bra storlek och inrymmer allt man kan önska. Från den tilltagna balkongen har man trevlig utsikt över småbåtarna och Bällstaån som rinner förbi utanför. Det höga läget ger en otroligt trevlig utsikt över takåsar och grönska.

Föreningen har en god ekonomi och har avsevärt lägre avgifter än motsvarande föreningar i området. Föreningen har en bastu i huset som medlemmar får disponera mot en avgift om 300 kr/år men de har även ett övernattningsrum/ kontor som går att nyttja. Direkt utanför entrédörren kommer man ut till Bällstaån och de mysiga bryggorna med småbåtarna. Föreningen har också en trevlig innergård med fina planteringar och plats för barnen att leka.

Visa mer
Slutpris

5 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.