Vintergatan 1, BV Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Vintergatan 1, BV

Exklusiv tvåa med balkong i fantastisk förening!

Såld

Exklusiv tvåa med balkong i fantastisk förening!

Varmt välkomna till ett toppmodernt och exklusivt boende i centrala Sundbyberg med en stor balkong, påkostade materialval och en fantastisk planlösning. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter med en genomgående hög standard, vattenburen golvvärme och exklusiva ytskikt med bland annat köksbänk och stänkskydd i grå terrazzo-sten. Bostaden har en fantastisk balkong i lugnt läge. Vidare finner ni ett toppfräscht och modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum med perfekt utrymme för matplats och goda sällskapsytor, ett rogivande sovrum samt ett stilrent badrum utrustat med takdusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Flexibelt tillträde!

Allt detta erbjuds i en av Sundbybergs mest eftertraktade föreningar som har det lilla extra. Här erbjuds service såsom takterrass, orangeri, ateljé, garage och övernattningslägenhet. Juridisk person kan godkännas i föreningen.

Visa mer
Slutpris

4 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.