Ladugårdsgatan 10 Stora Ursvik
Stora Ursvik

Ladugårdsgatan 10

Optimal 1:a med både balkong och uteplats!

Såld

Optimal 1:a med både balkong och uteplats!

Accepterat pris: 1 700 000 kr. Varmt välkommen till Ladugårdsgatan 10! En optimalt planerad 1:a med den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet.

Här har du dels en balkong med eftermiddagssol men även en uteplats mot innergården. Till lägenheten har du en separat ingång, fullutrustat kök och badrum med samtliga bekvämligheter. Intill lägenhetens vardagsrum finns utrymme för mindre matplats, sängmöblemang och byråer. För övrigt har du ett toppläge i Ursvik med Kista och Solna bara minuter bort med bil! Det är dags att längta hem!

Bostaden ligger i Stora Ursvik med närhet till både grönska och kommunikationer. Området är väldigt lugnt vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

Visa mer
Slutpris

1 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.