Ribegatan 168 Kista
Kista

Ribegatan 168

Friköpt 3-plans radhus i familjevänligt område!

Såld

Friköpt 3-plans radhus i familjevänligt område!

FÖRANMÄL DIG GÄRNA TILL VISNINGARNA! Friköpt radhus i tre plan med härligt tomt mot grönska! Missa inte detta oerhört välplanerade radhus om 142+20 kvm som ger rymliga rum och sociala ytor. Här erbjuds i dagsläget fyra rymliga och funktionella sovrum, ett väl tilltaget kök, allrum/vardagsrum, gott om förvaring i form av förråd och klädkammare på samtliga plan samt WC och tvättstuga på nedre plan och badrum på plan 2. Möjligheterna är stora vad gäller planlösningen och den går att anpassa för den större familjen då det finns möjlighet till två sovrum till. Till bostaden hör även ett förråd på gården. I ett av områdets bästa lägen får du en härlig tomt med lagd uteplats samt gräsmatta mot allmänt grönområde samt skog som ger insynsskydd.

Samfällighetsavgiften är 2296 kr/månad. I detta ingår värme, varmvatten, kallvatten, sophämtning, snöröjning, garageplats, förråd, underhåll av gemensamma ytor och lokaler.

Idylliskt område med närhet till såväl grönskande natur som till pulsen i Kista Galleria med öppettider 10-21 varje dag. Här finner ni ett stort utbud av både butiker, restauranger och bio. Daghem och skolor i absolut närhet. Mycket bra kommunikationer. Från Kista finns direktförbindelse till nästan hela norra Storstockholm.

VIKTIG INFO INFÖR VISNING!
För att minska smittspridningen är det viktigt att föranmäla sig till våra visningar så att vi kan reglera antal sällskap i bostaden, boka en tid och kom max 2 personer per sällskap!
Kontakta mäklaren för mer information!

Visa mer
Slutpris

4 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Emelie Zazzi

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.