Ursviksvägen 8, 2tr Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Ursviksvägen 8, 2tr

3,5:a med stor balkong!

Såld

3,5:a med stor balkong!

Tillfälle att förvärva en väldisponerad 3,5:a om 67 kvm i attraktiva kvarter! Bostaden är belägen i trivsamt hörnläge med fönster i två väderstreck som erbjuder ett rikligt ljusflöde. Stor balkong i sydvästläge. Här erbjuds fullt utrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet, två rymliga sovrum, matrum med utgång till den soliga balkongen, hall med klinker innanför entrén samt ett modernt helkaklat badrum med förberett för tvättmaskin. Genomgående ljusa ytskikt. En kvalitetslägenhet för den som ställer höga krav på sitt boende och söker något utöver det vanliga!

I föreningen finns en innergård med lekplats och grillmöjligheter. Det finns även 103 garageplatser för endast 550 kr/mån med laddstationer för elbil.

Ett stenkast från fastigheten finner ni allt vad Sundbyberg erbjuder med ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger, gym samt ett stort utbud av butiker. Här når man Sundbybergs centrum på kort gångavstånd med tvärbana, tunnelbana, bussar, fjärrtåg samt pendeltåg. Från lägenheten har man också mycket nära till naturen med bland annat Ursviks motionsspår, Lötsjön och Råstasjön samt träningsmöjligheter i form av både gym, simhall och idrottsplats.

VID INTRESSE - kontakta ansvarig mäklare Melanie.

Visa mer
Slutpris

4 125 000 kr

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Alina Ibraimovski

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.