Forskargränd 24 Stora Ursvik
Stora Ursvik

Forskargränd 24

Optimalt planerad fyra!

Såld

Optimalt planerad fyra!

Här erbjuds man möjligheten att förvärva en optimalt planerad 4,5:a i högt läge som erbjuder unik och milsvid utsikt. Bostadens unika hörnläge och flertalet stora fönsterpartier i hela tre väderstreck skänker bostaden rikligt ljusinsläpp! Här bor man på lugn och hemtrevlig gata med närhet till service. Utöver tre rymliga sovrum finns även exemplariska förvaringsmöjligheter genom tre förråd/klädkammare/arbetsrum. Via vardagsrummet nås bostadens magnifika balkong med utsikt över takåsarna i området. Kök och vardagsrum i öppen och social planlösning som skapar en härlig och trivsam atmosfär i bostaden. Ett stort badrum utrustat med bl.a tvättmaskin och torktumlare samt en separat WC. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv som ger ett enhetligt intryck. Detta är ett hem för den som har högt satta krav på sitt boende!

Brf Nissöga är en trevlig och aktiv förening med totalt 53 lägenheter. Föreningen har en otroligt god ekonomi vilket har lett till att föreningen redan har hunnit göra stora amorteringar samt flera avgiftssänkningar. I avgiften ingår värme, vatten samt Telia Triple play och där fås både bredband, kabel-TV samt IP-telefoni. Till bostaden hör även nyttjanderätt till ett förråd i entréplan och i föreningen finns även cykel, barnvagnsförråd och soprum.

I småstadsidyllen Ursvik växer ett nytt litet samhälle fram. Närheten till naturen är påtaglig med populärt motionsområde och Igelbäckens naturreservat på gångavstånd. Här finns serviceutbud i form av bl.a frisörsalonger och restauranger runt hörnet. Bra mataffärer finns i närheten, Handlarn vid Ursviks allé, Willys samt Coop som ligger över Enköpingsvägen. För den shoppingsugna är det nära till Mall of Scandinavia, Bromma blocks och Kista galleria. Mysiga centrala Sundbyberg nås smidigt med bussen. Buss 504 tar dig till Sundbyberg via Hallonbergen alternativt till Rissne där du kan byta till tunnelbanans blå linje i två riktningar. I framtiden planeras det även för tvärbana till Ursvik.

Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

4 810 000 kr

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Alina Ibraimovski

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.