Stora Ursvik

Forskargränd 24, 3tr

Optimalt planerad fyra!

Till salu

Optimalt planerad fyra!

Här erbjuds man möjligheten att förvärva en optimalt planerad 4,5:a i högt läge som erbjuder unik och milsvid utsikt. Bostadens unika hörnläge och flertalet stora fönsterpartier i hela tre väderstreck skänker bostaden rikligt ljusinsläpp! Här bor man på lugn och hemtrevlig gata med närhet till service. Utöver tre rymliga sovrum finns även exemplariska förvaringsmöjligheter genom tre förråd/klädkammare/arbetsrum. Via vardagsrummet nås bostadens magnifika balkong med utsikt över takåsarna i området. Kök och vardagsrum i öppen och social planlösning som skapar en härlig och trivsam atmosfär i bostaden. Ett stort badrum utrustat med bl.a tvättmaskin och torktumlare samt en separat WC. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv som ger ett enhetligt intryck. Detta är ett hem för den som har högt satta krav på sitt boende!

Brf Nissöga är en trevlig och aktiv förening med totalt 53 lägenheter. Föreningen har en otroligt god ekonomi vilket har lett till att föreningen redan har hunnit göra stora amorteringar samt flera avgiftssänkningar. I avgiften ingår värme, vatten samt Telia Triple play och där fås både bredband, kabel-TV samt IP-telefoni. Till bostaden hör även nyttjanderätt till ett förråd i entréplan och i föreningen finns även cykel, barnvagnsförråd och soprum.

I småstadsidyllen Ursvik växer ett nytt litet samhälle fram. Närheten till naturen är påtaglig med populärt motionsområde och Igelbäckens naturreservat på gångavstånd. Här finns serviceutbud i form av bl.a frisörsalonger och restauranger runt hörnet. Bra mataffärer finns i närheten, Handlarn vid Ursviks allé, Willys samt Coop som ligger över Enköpingsvägen. För den shoppingsugna är det nära till Mall of Scandinavia, Bromma blocks och Kista galleria. Mysiga centrala Sundbyberg nås smidigt med bussen. Buss 504 tar dig till Sundbyberg via Hallonbergen alternativt till Rissne där du kan byta till tunnelbanans blå linje i två riktningar. I framtiden planeras det även för tvärbana till Ursvik.

Välkomna på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 95 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Avgift: 4 651 kr
  • Förening: Brf Nissöga
  • Byggnadsår: 2009
  • Område: Stora Ursvik, Sundbyberg
Utgångspris

3 995 000 kr

Visningar

17 Okt 11:30 - 11:45
Välkommen på visning!
17 Okt 11:45 - 12:00
Välkommen på visning!
17 Okt 12:00 - 12:15
Välkommen på visning!
18 Okt 17:00 - 17:30
Välkommen på visning!
Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Forskargränd 24, 3tr

HALL

Hall utrustad med säkerhetsdörr. Här erbjuds goda ytor för avhängningsmöjligheter. Från hallen når man bostadens största förråd samt bostadens separata WC. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger fint parkettgolv som breder sig vidare in till resterande rum och skapar en härlig enhetlighet!

Visa mer

WC

Separat WC som nås direkt via hallen. Helkaklat och utrustat med WC, handfat samt badrumsspegel.

Visa mer

FÖRRÅD 1

Stort förråd som nås via hallen. Här har man utmärkta förvaringsmöjligheter samt avhängningsmöjligheter.

Visa mer

VARDAGSRUM

Rymligt och trivsamt vardagsrum som erbjuder fantastiskt ljusinsläpp via flertalet och större fönsterpartier. Via vardagsrummet når man den stora inglasade balkongen. Här erbjuds eftertraktad öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet (vill man skärma av så kan man med enkelhet sätta upp en vägg). Väggarna är vitmålade och på golvet ligger fint parkettgolv.

Visa mer

BALKONG

Från vardagsrummet når man den stora balkongen om hela 12m². Rymliga ytan på balkongen erbjuder möjlighet för möblering för trivsamma stunder. Här har man trivsam utsikt över takåsarna i Ursvik!

Visa mer

BADRUM

Stort och helkaklat badrum som inrymmer allt man behöver! Badrummet är utrustat med handdukstork, dusch (möjlighet finns att ha ett badkar om så önskas), kommod samt badrumsskåp med spegel. Här har man även tvättmaskin samt torktumlare med praktisk arbetsbänk samt förvaring ovanför. Vitkaklade väggar och mörkgrått klinker utrustat med golvvärme.

Visa mer

SOVRUM 1

Stort sovrum som erbjuder plats för dubbelsäng samt byrå om så önskas. Här har man unikt nog en fransk balkong för bra vädringsmöjligheter. Sovrummet har vitmålade väggar och en tapetserad fondvägg och på golvet ligger parkett i enlighet med resterande rum.

Visa mer

SOVRUM 2

Trevligt och stort sovrum beläget i gavelläge med optimalt ljusinsläpp via fönster i två väderstreck. Rummet erbjuder yta för både större säng och övrig möblering beroende på vad som önskas. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger fint parkettgolv. Intill sovrum 2 finns förråd 2 som disponeras som klädkammare.

Visa mer

KÖK

Stilrent och rymligt kök utrustat med många smakfulla material såsom bänkskiva med kakel ovan. Vidare erbjuds bra arbetsytor, god förvaring och utrymme för tilltagen matplats för det större sällskapet. Den maskinella utrustningen i köket består av separat kyl och frys, integrerad diskmaskin, keramikhäll med ugn samt köksfläkt. Mellan kök och vardagsrum har man öppen planlösning som skapar rymliga och sociala ytor. Önskar man skärma av rummen så kan man med enkelhet sätta upp en vägg. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger samma enhetliga parkett som i resterande rum!

Visa mer

SOVRUM 3

Separat sovrum som erbjuder en avskiljning från resterande rum. Via sovrummet når man vidare in till ett mindre rum som i dagsläget disponeras som arbetsrum. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger samma fina parkettgolv som i resterande rum.

Visa mer

FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE

Via sovrum 3 når man rummet som i dagsläget disponeras som arbetsrum. Rummet kan nyttjas som ett ytterligare mindre sovrum alt. som förråd.

Visa mer

EXTERIÖR

Välkomna till Forskargränd 24!

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. I takt med expansionen av området planeras även för ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Kring torget planeras det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

För mycket mer information om området och de kommande planerna, vänligen besök www.ursvik.se

Kommunikation

Idag finns goda kommunikationer som kommer att bli bättre i takt med att området Ursvik byggs ut i sin helhet. Idag går buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hålplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad. För mer info www.sl.se.

Övrigt

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.