Forskargränd 4 Stora Ursvik
Stora Ursvik

Forskargränd 4

Fantastisk 4:a belägen på höjden av Stora Ursvik!

Kommande

Fantastisk 4:a belägen på höjden av Stora Ursvik!

Fantastisk 4:a med härligt ljusinsläpp och balkong i soligt läge. Bostaden disponeras med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 3 bra sovrum, optimal förvaring via platsbyggda garderober, klädkammare och lägenhetsförråd samt 2 badrum.

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fantastiskt lägenhet i HSB Brf Atomen, framställt av Rits Arkitekter med kvalitet och hållbarhet i fokus. Bostaden präglas av mattlackad ekparkett och väggar i vitgrå kulör, inte nog med det har inredning valts ut med omsorg för att skapa hög standard i kombination med komfort.

Bostaden ligger längs med Forskargränd, på höjden av Stora Ursvik med vyer över likaväl takåsar som grönska. Området är mycket barnvänligt vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor samt info om visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 81 kvm Förvaltarens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 4 av 6, hiss finns
  • Avgift: 4 843 kr inkl Värme, VA (el och varmvatten debiteras per förbrukning. En obligatorisk kostnad tillkommer för bredband och telefoni om 188 kr/mån)
  • Förening: HSB Brf Atomen
  • Byggnadsår: 2021
  • Område: Stora Ursvik, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Forskargränd 4

Hall

Mattlackad ekparkett och målade väggar i vitgrå kulör. Intill entrén finns en stor platsbyggd garderob med skjutdörrar.

Visa mer

Kök

Fullutrustat kök med inbyggd mikro/ ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Till köket finns gott om förvaring i form av både under- och överskåp i ljusa toner. Vidare ligger en bänkskiva i mörk färg samt större kakelplattor ovantill i ljus kulör.

Visa mer

Vardagsrum

Ett luftigt och lättmöblerad vardagsrum med mattlackad ekparkett samt målade väggar i vitgrå kulör. Här inryms med enkelhet stor soffgrupp och matplats för 6-8 personer.

Visa mer

Balkong

Trevlig balkong om 5 kvm i soligt läge med fin utsikt över Ursvik.

Visa mer

Badrum

Badrummet består av helkaklade väggar samt golv med klinker. Här finns tvättmaskin, torktumlare, WC, handfat, dusch, skåpinredning, sanitetsutrustning samt duschvägg.

Visa mer

Sovrum 1

Det stora sovrummet erbjuder gott om förvaring samt utrymme för dubbelsäng. I direkt anslutning finner du dessutom en klädkammare. Mattlackad ekparkett och målade väggar i vitgrå kulör.

Visa mer

Sovrum 2

Det mindre sovrummet har en tillhörande garderob samt utrymme för säng, skrivbord och diverse möbler utifrån behov. Fungerar även perfekt som arbetsrum/ kontor. Mattlackad ekparkett och målade väggar i vitgrå kulör.

Visa mer

Sovrum 3

Ett till mindre sovrummet som inrymmer säng, skrivbord och diverse möbler utifrån behov. Fungerar även perfekt som arbetsrum/ kontor. Mattlackad ekparkett och målade väggar i vitgrå kulör.

Visa mer

WC

Separat WC med handfat och tillhörande kommod.

Visa mer

Ursvik

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. Redan idag finns ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker.

Det finns goda kommunikationer t.ex. buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hållplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad.

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

Visa mer

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Olivier Hoho

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 843 kr, inkl Värme, VA (el och varmvatten debiteras per förbrukning. En obligatorisk kostnad tillkommer för bredband och telefoni om 188 kr/mån)
Antal rum
4 rum + Kök
Boarea
81 m² Förvaltarens information
Våning
4 av 6, hiss finns
Andel i förening
1,52606 %
Andel av årsavgift
1,82663 %
Övrigt
- Nyproducerad 2021
- Balkong i soligt läge
- Garage under huset
- Stilrena samt trendsäkra materialval!
- Optimal förvaring
- Belägen på höjden av Stora Ursvik
- Med närhet till grönska

Föreningen

Namn
HSB Brf Atomen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
64 lägenheter
Äger föreningen marken
Äganderätt
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 691 kr
Pantsättningsavgift
725 kr
Allmänt om föreningen
HSB Brf Atomen består av två huskroppar i suterräng med 64 lägenheter i sex våningar ovan mark med tillhörande innergård placerad mellan husen. Huskropparna ligger längs med Forskargränd och inrymmer bostäder, garage, allmänna utrymmen och teknikutrymmen.
Information om månadsavgiften
Årsavgiften betalas i förskott till föreningen, månadsvis från tillträdesdagen.
Tv och Bredband
Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i varje lägenhet. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras separat per lägenhet. Samtalskostnader för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsinnehavaren med en separat faktura fån leverantör.

Föreningen är ansluten till Sundbybergs stadsnät via fiber. TV och bredband är anknutet till Com Hem.
Gemensamma utrymmen
Föreningslokal med WC, kan användas som styrelserum
1 st miljörum för källsortering
2 st personhissar, en respektive trappuppgång
Barnvagnsrum, cykelrum och rullstollsförråd
Parkering
Det finns 35 garageplatser för bil i garaget under huset. Två av dessa platser är handikapplatser, tre platser har elbilsladdning och 11 platser är förberedda för elbilsladdning. Två stycken av garageplatserna är bilpoolsplatser. Boende i Brf Atomen bjuds på medlemskap i bilpoolen under de fem första åren.

Fördelning av garageplatser görs av Corepark enligt turordning.

Kostnad för garageplats är beräknat till 768 kr/mån (enligt ekonomisk plan).
FÖRSÄKRING
Bostadstillägg ingår
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Finns inga planerande kommande renoveringar - Nyproduktion (2022-08-04)

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2021
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX-system
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 720 kr/år
vatten
2 640 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 360 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Kommentar
Kostnaderna är baserad efter ekonomisk plan.
Energideklaration
Utförd 2021-10-05
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
67 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. I takt med expansionen av området planeras även för ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Kring torget planeras det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

För mycket mer information om området och de kommande planerna, vänligen besök www.ursvik.se

Kommunikation

Idag finns goda kommunikationer som kommer att bli bättre i takt med att området Ursvik byggs ut i sin helhet. Idag går buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hålplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad. För mer info www.sl.se.

Övrigt

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.