Hamngatan 13A, 6 tr Bällstaån
Bällstaån

Hamngatan 13A, 6 tr

Exklusiv och välplanerad 2:a i högt läge med Bällstaån som närmsta granne!

Såld

Exklusiv och välplanerad 2:a i högt läge med Bällstaån som närmsta granne!

Nu kan äntligen en 2:a på attraktiv adress med fantastisk utsikt över Bällstaån bli din! Högt upp i huset med utan direkt insyn och utsikt mot Bällstaån. Denna fina ljusa och väldisponerade lägenhet har en mycket tilltagen och delvis inglasad balkong, ett exklusivt kök i öppen planlösning, väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det finns gott om förvaring med flertalet inbyggda garderober, ett generöst vardagsrum med fantastisk vy över omgivningarna och sjöutsikt. Ett sovrum med direkt utgång till balkong och här har ni också mycket bra förvaringsmöjligheter, hela bostaden är inredd i väl genomtänkta och enhetliga materialval som skapar harmoni. Många unika detaljer har installerats för att bidra till denna unika känsla av kvalité och komfort. Ett lyxigt men samtidigt mycket bekvämt boende med öppen yta med en rymlig takhöjd på 2,6 m. Lägenheten är fantastik och i föreningen finns också tillgång till gemensamhetslokal, bastu och garagemöjligheter.

Bara runt hörnet utanför lägenheten finner ni allt ni kan tänka er. Närhet till vattnet där ni kan ta härliga promenader och trevliga Tuvanparken ligger endast ett stenkast bort från bostaden. Det finns flera alternativ när det gäller mataffärer, butiker och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer genom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Varmt välkomna på en visning ni inte vill missa!

Visa mer
Slutpris

4 560 000 kr

Ansvarig mäklare

Markus Carlqvist

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.