Centrala Sundbyberg

Starrbäcksgatan 6, 2 tr

Fantastisk 3:a med balkong i västläge

Till salu

Fantastisk 3:a med balkong i västläge

Välkommen till denna 3:a med ett högt och fritt läge, stora fönsterpartier och balkong i väst! Lägenheten karaktäriseras av väldisponerade ytor, renoverat kök från 2015 med rymlig matplats, generös takhöjd samt solig balkong. Lägenheten ligger med perfekt läge vid en lugn och central gata. Lågt belånad förening med stark ekonomi.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 67 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 4, hiss finns
  • Avgift: 3 550 kr inkl Värme, VA
  • Förening: Brf Kolonisten 12-13
  • Byggnadsår: 1938, 1985
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Utgångspris

3 695 000 kr

Visningar

17 Okt 13:15 - 14:00
Välkommen på söndagsvisning! Boka er gärna!
18 Okt 18:30 - 19:00
Välkommen på måndagsvisning! Boka er gärna!
Ansvarig mäklare

Markus Carlqvist

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Starrbäcksgatan 6, 2 tr

Hall

Välkomnande hall med ett snyggt ekparkettgolv och ljusa ytskikt som vidare breder ut sig utan trösklar till vardagsrum och kök. Generösa förvaringsutrymmen tack vare en inbyggd garderob och klädkammare.

Visa mer

Vardagsrum

Väldisponerat vardagsrum med stora fönsterpartier för ljusinsläpp. Här finns en alkov som passar perfekt för en läshörna eller yterliggare sovdel om behovet finns. Vardagsrummet erbjuder naturliga möbleringsalternativ för soffgrupp och TV-möbel. Delvis öppen planlösning mot kök. Från vardagsrummet når du balkongen.

Visa mer

Balkong

Charmig balkong i härligt västläge med sol från sen lunch och framåt kvällen. På balkongen finns platsbyggd trätrall och här ryms möblemang.

Visa mer

Kök

Stilrent kök som renoverades 2015. Köket är utrustat med induktionshäll, mekanisk fläkt, varmluftsugn, kyl/frys och diskmaskin. Trevlig matplats vid ett charmigt burspråk.

Visa mer

Sovrum 1

Stort sovrum i ogenerat läge med utsikt mot grönska. Sovrummet är utrustad med en platsbyggd garderob med spegelskjutdörrar. Väggar målade i en gråkulör samt exklusiv heltäckningsmatta som ger en härlig hotellkänsla. Sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng samt övrig möblering.

Visa mer

Sovrum 2

Charmigt sovrum med burspråk som idag disponeras som ett barnrum. Ljusa ytsikt och samma snygga heltäckningsmatta som i det andra sovrummet och väggar målade i grön färg (väggfärg från Farrow & Ball)

Visa mer

Badrum

Stilrent och stort badrum utrustad med tvättmaskin från 2016, badkar, handfat och spegelskåp.

Visa mer

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 300 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.