Bergaliden

Bergaliden 11

En av Bergalidens bästa lägenheter med fantastisk utsikt!

Till salu

En av Bergalidens bästa lägenheter med fantastisk utsikt!

Välkommen till denna underbara 4:a belägen på en av Sundbybergs populäraste adresser, Bergaliden! En modern lägenhet i gott skick, underbara fönsterpartier med underbar vy över Lötsjön som skänker rikligt med ljus, sociala ytor samt en väl tilltagen inglasad balkong i ett fantastiskt läge! På balkongen kan du njuta av den spektakulära utsikten över Lötsjön och villaområdet Duvbo. Balkongen kan nyttjas långt in på året tack vare inglasningen. Lägenheten har tre ordentliga sovrum, dubbla badrum med dusch i båda, härlig social planlösning samt gott om förvaring. Bostaden är belägen i det lummiga villaområdet med närhet till kommunikationer, närservice, idrottsanläggningar samt underbar natur runt Lötsjön samt Råstasjön.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 88 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 2 av 2, hiss finns
  • Avgift: 5 214 kr inkl värme, VA och Kabel-TV (obl. tillägg om 101 kr för bredband)
  • Förening: Brf Bergaliden
  • Byggnadsår: 2008
  • Område: Bergaliden, Sundbyberg
Utgångspris

6 595 000 kr

Visningar

17 Okt 13:00 - 15:45
Välkommen på förhandsvisning! Boka in en tid via hemsidan!
Ansvarig mäklare

Emelie Zazzi

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Bergaliden 11

Utsikt

Fantastisk utsikt över Lötsjön och Duvbos villaområde!

Visa mer

Balkong

Väl tilltagen balkong med fantastisk utsikt i helt fritt läge med sol från eftermiddag till solnedgång! Här kan du möblera helt efter eget tycke tack vare balkongens storlek. Inglasningen gör även att balkongen kan nyttjas långt in på året. Gasolgrill är ok.

Visa mer

Vardagsrum

Det stora, mycket ljusa vardagsrummet i härligt hörnläge med stora fönsterpartier ligger i delvis öppen planlösning mot köket. Möjlighet finns även att öppna upp ytterligare, se alternativ planlösning. Här har du ett helt fritt läge med fantastisk utsikt! Från vardagsrummet finns utgång till den härliga balkongen som löper runt vardagsrummet och blir som ett extra rum på sommaren tack vare inglasningen. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Visa mer

Matplats

Rymlig matplats invid underbart fönsterparti!

Visa mer

Kök

Stilrent och smakfullt kök med vita skåpluckor och gott om förvaring! Kökets matplats ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar möjlighet till en möblering för ett stort antal gäster. Köksfönster och fönster i vardagsrummet ger rikligt med ljusinsläpp! Köket är utrustat med ugn, spishäll, diskmaskin, fläkt samt kyl- och frys i fullhöjd.

Visa mer

Sovrum 1

Lägenhetens största sovrum är beläget intill entrén. Rummet kan med fördel möbleras med en dubbelsäng och övrig möblering, här finns utrymme för garderobsvägg. Tapetserade väggar och parkettgolv.

Visa mer

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum ligger intill det större sovrummet och nyttjas idag kontor/gästrum. Här ryms säng, sängbord samt förvaringsmöbler. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Visa mer

Sovrum 3

Det tredje sovrummet används idag som kontor/gästrum. Här ryms säng, sängbord samt skrivbord och förvaringsmöbler. Tapetserade väggar och parkettgolv även här.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med gott om plats för förvaring! Förutom plats för hatthylla och skohylla i hallen finns här också ingången till en stor klädkammare med både hyllförvaring, möjlighet att hänga kläder och plats för garderober.

Visa mer

Klädkammare

Rymlig klädkammare!

Visa mer

Badrum

Det största badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare, tvättställ, vägghängd wc, handdukstork samt förvaringsskåp. Kaklade väggar och uppvärmt klinkergolv samt infällda, dimmerstyrda spotlights i taket.

Visa mer

Dusch/Wc

Lägenhetens andra badrum är utrustat med dusch, tvättställ och vägghängd wc, helkaklade väggar och uppvärmt klinkergolv. Infällda, dimmerstyrda spotlights i taket.

Visa mer

Bostadsinfo

Brf Bergaliden ligger i stadsdelen Tulemarken i Sundbyberg. Högst uppe på Bergaliden skjuter fem nya hus ut från berget, alla tillhörande samma förening. Husen färdigställdes hösten/vintern 2008/2009.

När arkitekten ritade husen var han ytterst noga med att den omgivande naturen skulle förbli ostörd. Husen ligger på tvären i den branta backen, som tidigare var en skidbacke, och har en fasad av ljust tegel och liggande träpanel, allt för att smälta in i omgivningarna. Många och stora fönster gör också att husen känns spännande och luftiga. Från många av lägenheterna är det en storslagen utsikt över Lötsjön, Sundbybergs IP och de fina gamla husen i Duvbo.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier, omtyckta och välbesökta restauranger, bla är Sundbyberg landets restaurang- och pubtätaste kommun. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön, med dess grönområden och suveräna motionsslingor runt både Lötsjön och Råstasjön. Här finns dessutom café och restaurang, Gröna Stugan, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger precis i närheten. Högt läge över Sundbybergs takåsar. Härifrån kan man njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Tvärbanan finns även tillgänglig från Sundbybergs Centrum!
Din närmaste tunnelbanestation ligger för det mesta bara runt hörnet. Tunnelbanan avgår flera gånger i timmen och har en restid om 15 minuter in till city.
Pendeltågsstation ligger vid centrum och tar ca 7 min till T-centralen.
Flera bussar avgår kontinuerligt, både vid tunnelbestationer och pendeltågsstationer.
Linje 504 mot Hallonbergen och Ursvik.
Linje 515 mot Solna station och Odenplan.
Linje 509 mot Brommaplan och Djursholms torg.
Nattlinje 595 mot Solna Station, Näckrosen, Odenplan samt Centralen.

Parkering

Boendeparkering gäller i området. Avgift 960:-/4 mån. Se mer på www.sundbyberg.se

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.