Ågatan 26, 4tr Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Ågatan 26, 4tr

3:a på attraktiva Ågatan med balkong invid Bällstaån!

Såld

3:a på attraktiva Ågatan med balkong invid Bällstaån!

Varmt välkommen till Ågatan 26! Charmig gavel 3:a till salu högt upp i huset invid Bällstaån. Bostaden har under senaste året genomgått en totalrenovering med fokus på kvalitet, allt för att skapa en lyxig känsla tillsammans smakfulla detaljer. Otroligt välplanerad bostad med utrymme för såväl stort matsalsmöblemang och soffgrupp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Vidare erbjuder bostaden två sovrum med bra ljusinsläpp, bra förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum med samtliga bekvämligheter. Bostaden har dessutom en fjärrstyrd belysning som går att styra direkt från mobiltelefonen. Från den väl tilltagna balkongen har man trevlig utsikt över småbåtarna och Bällstaån som rinner förbi utanför. Balkongen är dessutom inglasad vilket har varit mycket uppskattat under både vår och höstsäsong. Föreningen har en god ekonomi och låga avgifter. Direkt utanför entrédörren kommer man ut till Bällstaån och de mysiga bryggorna med småbåtarna. Föreningen har också en trevlig innergård med fina planteringar och plats för barnen att leka.

Lägenheten är belägen vid en lugn återvändsgata utan störande trafik men samtidigt oerhört centralt. Mycket nära butiker, service och restauranger i Sundbybergs centrum och även kommunikationer. Här bor man endast ett par minuters promenad till Signalfabrikens utbud av restauranger, caféer, affärer och all tänkbar service. Längs Bällstaån kan man promenera hela vägen via Huvudsta havsbad in till Karlberg och Kungsholmen.

Visa mer
Slutpris

6 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.