Centrala Sundbyberg

Tulegatan 27A, 1tr

Välplanerad gavellägenhet!

SÅLD

Välplanerad gavellägenhet!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - Inom kort ges ni möjligheten att förvärva denna fantastiska bostad i vacker fastighet från 1939. Klassisk elegans och många charmiga detaljer som generös takhöjd, vackra trägolv och breda snickerier. Bostaden är i genomgående fint skick och har allt man kan tänka sig behöva. Här finner ni ett rymligt vardagsrum med plats för både matplats och sällskapsdel. Fönster i gavel ger ett otroligt ljusinsläpp! Vidare erbjuds även ett fullutrustat kök med diskmaskin och fönster för extra ljusinsläpp, sovrum med plats för stor säng och förvaring via garderob samt hall med säkerhetsdörr. Bostaden har även ett stambytt och renoverat badrum. I bostaden finns även två inbyggda garderober som erbjuder bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Utöver allt detta ingår även nyttjanderätt till ett separat förråd.

Här är man boende i Brf Hejaren 3 som är en stabil och välmående förening. Här har man gjort dom stora renoveringarna såsom stambyte, fasad, tak, fönsterbyte (2017) och balkongrenovering (2017). I föreningen finns en gemensam tvättstuga, gemensam grillplats, cykelrum och styrelserum. Alldeles utanför porten når man allt man behöver. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter, restauranger, service samt Lötsjön med dess trevliga promenadstråk. Detta är en bostad för den som ställer höga krav på sitt boende.

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Visa mer
Slutpris

2 790 000 kr

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.