Centrala Sundbyberg

Fredsgatan 14A

Modern sekelskiftespärla med hög standard och kakelugn!

Modern sekelskiftespärla med hög standard och kakelugn!

I ett högt eftertraktat kvarter ligger denna fantastiska lägenhet i fastighet från tidigt 1900-tal. Tidstypiska drag såsom kakelugn, djupa fönsternischer, väl tilltagen takhöjd och snidade snickerier är genomgående i hela lägenheten. Till denna charm läggs sedan att lägenheten är renoverad med stor noggrannhet och med genomtänkta materialval såsom vackra vitlaserade furutiljor och ljusa ytskikt. Lägenheten består av ett modernt kök, stilfullt vardagsrum, sovrum samt helkaklat badrum med golvvärme. Den vackra fastigheten har en grönskande baksida i anslutning mot lummiga Tornparken. Föreningen är solid och mycket lågt belånad. Detta är riktig Sundbybergspärla som måste upplevas.

Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som trevliga restauranger, ett myller avcaféer, matbutiker samt ett stort utbud av butiker. Från Fredsgatan når du närmast Duvbo T-bana (ca 150 meter från dörren) som tar dig in till Stockholm på 12 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. För motion finns Sundbybergs renoverade simhall samt tennisbanor precis utanför huset. Underbara Lötsjön och Tornparken ligger dessutom en kortare promenad bort.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information eller för en förhandsvisning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 43 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 4
  • Avgift: 2 333 kr inkl Värme, Vatten & Avlopp
  • Förening: Brf Snickaren 3
  • Byggnadsår: 1915/1926, Ombyggnadsår 1975
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Fredsgatan 14A

Vardagsrum

Det luftiga vardagsrummet har väl tilltagen takhöjd om ca 2.80 m, ljusa ytskikt och fönsterparti med utsikt mot staden. Tack vare den välbevarade vita kakelugnen, djupa fönsternischer, spröjsade fönster och ett massivt furugolv en vacker och stämningsfull karaktär som verkligen inger känslan av att bo i en fastighet från sekelskiftet. Här finns goda sällskapsytor för såväl soffmöblemang som matgrupp. På golvet ligger vackert vitlaserade furutiljor och väggarna är målade fin beige ton. De stora fönsterpartierna skapar ett fantastisk flöde av ljus.

Visa mer

Matplats

Mellan köket och vardagsrumet finns en naturlig och härlig plats för matplats om 4-6 personer.

Visa mer

Kök

Fint, modernt och stilsäkert kök med bra förvaring via köksluckor som utnyttjar takhöjden till max. Här matchas eleganta och tidlösa skåpsfronter i vitt med en ljus bänkskiva som går ton i ton med golvet i bostaden. Kakel ovan arbetsbänk och spotlights under överskåp ger stämningsfull belysning. Utrustat med kyl & frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt samt diskho. Stort och fint fönsterparti bidrar med ett härligt ljusinsläpp och även här ligger de vackra furugolvet samt ljusmålade väggar. Ett kök att trivas i!

Visa mer

Badrum

Stilfullt och helkaklat badrum där ett fint klinkergolv i grått möts av helkaklade väggar i vitt samt med grått klinker från golvet som snyggt binder det samman. Golvvärme för härlig komfort. Infällda och dimbara spotlights som ger rätt belysning. Badrummet är utrustat med wc, takdusch samt vanligt munstycke bakom vikbar duschvägg i klarglas, spegel samt kommod.

Visa mer

Sovrum

Trivsamt sovrum med plats för säng mellan 1,20-1,60 meter. Här inryms beroende på sängstorlek också ett nattduksbord samt avhängning för kläder. Ljust målade väggar och vitlaserade furutiljor. Dimbara spotlights ger rätt belysning under dygnets alla timmar!

Visa mer

Entré/Hall

När du kliver in i lägenheten välkomnas du av en ljus och mycket tilltalande entré. Här finns gott om utrymmen för avhängning och förvaring. Den tilltagna takhöjden även i hallen, de ljust målade golvet och väggarna skapar rymd och en hemtrevlig, inbjudande atmosfär. På golvet ligger ett vackra vitlaserade furutiljor som vidare breder ut sig i bostaden och väggarna är målade i vitt. Lägenheten har säkerhetsdörr!

Visa mer

Exteriör

Väl bevarad fasad i snart 100 år gammalt hus.

Bostaden tillhör den äkta föreningen Brf Snickaren 3 som består av 22 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 3 st med hyresrätt samt 2 st lokal. Stabil bostadsrättförening med låg belåning samt ett hus från 1929 i mycket gott skick. Avgifterna ligger stabila och föreningens ekonomi är god.

Visa mer

Innergård

Möjlighet finns att tillgå föreningens fantastiska och lummiga innegård. I nästan direkt anslutning till bostaden får man njuta av denna lugna oas. Här finns flera trevliga sittplatser där föreningen bistår med utemöbler, sittdynor och grill. För den intresserade finns tillgång till egen kolonilott med självplock! På innergården finns även stora ytor för lek. Här finns möjlighet till fantastiska sommarkvällar med familj och vänner.

Visa mer

Bostadsinfo

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN/LÄGENHETEN
Tvättstuga och cykelrum finns på entréplan i Fredsgatan 14A.
En gemensam grillplats för medlemmarna, kolonilott för den intresserade och härliga gräsytor finns på baksidan som vetter mot Tornparken.

KABEL-TV OCH INTERNET
Kabel-TV via Com Hem alt. Sundbybergs Stadsnät. Bredband via Sundbybergs Stadsnät.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör nyttjanderätten av ett stort vidsförråd om ca 8 kvm!

PARKERING
Boendeparkering via Sundbyberg kommun för 600 kr/mån.

Visa mer

Sundbyberg

Bostaden är belägen i ett mycket populärt område med närhet till det mesta. Centrala Sundbyberg beskrivs oftast som en stad i staden. Här möts du av småstadskänsla samtidigt som du endast befinner din 10 minuter ifrån Stockholms centrala delar. Bebyggelsen i området är brett varierat och här finner du allt från sekelskiftes hus till nyproducerade lägenheter. Bor du här har du ett mycket lugnt och behagligt boende där alla nöjen och bekvämligheter nås via en kort promenad. I området finns vackra grönområden som såväl parker och sjöar. För den idrottsintresserade finns både promenad- och löparslingor, simhall, gym, fotbollsplaner, ishall, curlinghall och bowlinghall.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.