Centrala Sundbyberg

Fredsgatan 19, Vån 4/4

Bevarad 20-talspärla med balkong högst upp i huset!

BUDGIVNING PÅGÅR

Bevarad 20-talspärla med balkong högst upp i huset!

Exklusiv lägenhet med oerhört låg avgift, en sekelskiftesdröm i hjärtat av Sundbyberg! Nu finns möjlighet att förvärva en bostad i en av Sundbybergs bästa föreningar. I ett högt eftertraktat kvarter ligger denna fantastiska bostad i fastighet från tidigt 1900-tal. Tidstypiska detaljer såsom djupa fönsternischer, väl tilltagen takhöjd om ca 2,85 m och snidade snickerier är genomgående i hela lägenheten. Till denna charm läggs sedan att bostaden är bra renoverad med hög standard, med bland annat ett stilrent kök, modernt badrum och har en härlig balkong i högt läge mot innergården!

Den vackra fastigheten har ett förträffligt läge med stor närhet till kommunikationer, service och grönområden kring Lötsjön och Tornparken. Föreningen är mycket lågt belånad och har en god ekonomi. Låg avgift som inkluderar hushållsel! Detta är en riktig Sundbybergspärla som måste upplevas.

Kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 56 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 4 av 4, Hiss nås via vinden till andra trapphus
  • Avgift: 1 809 kr Inkl Värme, Vatten & Hushållsel. Tillkommer 50kr/mån för stadsnät
  • Förening: Brf Stiftelsen 4
  • Byggnadsår: 1925
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Högsta BUD

3 900 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

17 Okt 12:00 - 12:45
Öppen visning! Varmt välkommen!
18 Okt 18:00 - 18:30
Öppen visning! Varmt välkommen!
Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Fredsgatan 19, Vån 4/4

Balkong

Via dubbeldörrar från köket nås denna pärla. Högst upp i huset i bästa sydvästläge, med milslång utsikt hittar ni denna härliga balkong. Här finns plats för cafe-set samt blomster. Högt och fritt läge mot innergården där ni njuter av solens härliga eftermiddags- och kvällsstrålar!

Visa mer

Kök

Renoverat kök i modern tappning och påkostade materialval. Tidlösa skåpsfronter i vitt bryts snyggt av mot stänkskydd av sten med modern touch. Goda arbetsytor ovan arbetsbänk i fin kompositsten i grått samt gott om förvaring i flertalet över- och underskåp. Utrustat med integrerad kyl & frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, läcker kolfilterfläkt, underlimmad diskho samt integrerad micro & ugn i bekväm arbetshöjd. Väl tilltaget kök som också inrymmer matgrupp om 4-8 personer. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv med hög komfort via golvvärme som går ton i ton med övriga bostaden och väggarna är målade i vitt.

Här har man också under 2021 installerat en kombinerad tvättmaskin & torktumlare integrerat i en garderob. Installationen är utförd i enlighet med branschreglerna för "Säker vatteninstallation" och är utförd av behörig VVS-montör.

Visa mer

Vardagsrum

Trivsamt och lättmöblerat vardagsrum med många tidstypiska detaljer. Här ligger ett vackert vitlaserat golv av furutiljor, ca 2,85 m i takhöjd och ett vackert dörrparti som leder er in i sovrummet. Väggarna är målade i sober grå ton.

Visa mer

Sovrum

Stort och trivsamt sovrum i lugnt läge. Här ryms både dubbelsäng, tillhörande nattduksbord samt byrå om så önskas. Rikligt med förvaring via garderobsvägg som gör klädförvaringen till ett nöje. Här finns även plats för kontorsdel för den behövande. På golvet samma fina furutiljor som i övriga bostaden och ljusmålade väggar.

Visa mer

Entré/Hall

Välkommen hem! Redan här gör rymden och ljuset avtryck. Naturlig plats för avhängning till vänster och ytterligare förvaring vidare in. Till höger når ni köket och vidare rakt fram ligger vardagsrummet. Vackra furutiljor på golvet som vidare breder ut sig i bostaden och vitmålade väggar. Välkommen in!

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum i fin finish. Här matchas uppvärmt klinkergolv via golvvärme med mosaikklädda väggar. Via dubbla duschdörrar i klarglas finns här två duschar, båda med takdusch samt vanligt munstycke. I övrigt är badrummet utrustat med wc, handdukstork, spegel samt fint tvättställ. Infällda spotlights som skapar en stämningsfull belysning. Notera att tvättmaskin är installerad i kök!

Visa mer

Exteriör

Den vackra fastigheten har ett förträffligt läge med stor närhet till kommunikationer, service och grönområden kring Lötsjön och Tornparken. Föreningen är mycket lågt belånad och har en god ekonomi. Låg avgift som inkluderar el! Detta är en riktig Sundbybergspärla som måste upplevas - Välkommen på visning!

Visa mer

Innergård

Mysig innergård där möjlighet finns för socialt umgänge.

Visa mer

Bostadsinfo

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett väl tilltaget vindsförråd om ca 6,5 kvm.

PARKERING
Föreningen har inga egna parkeringsplatser eller garageplatser. Således gäller boendeparkering vilket ger dig rätt att parkera överallt i Sundbyberg där boendeparkering är tillåten. Detta kan sökas hos Sundbybergs kommun och kostar 600 kr/månad.

KABEL-TV/INTERNET
Kabel-TV och bredband via Sundbybergs stadsnät.
Obligatorisk serviceavgift om 50 kr/månad för bredband och kabel-tv betalas till föreningen.

EGNA/GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Nyttjanderätt till ett förråd.
- Cykelrum och barnvagnsförvaring finns på gården.
- Grovsoprum finns i huset.
- Hiss finns i andra trapphuset. Denna nås via vinden!
- Charmig och grönskande innergård med uteplatser för föreningens medlemmar.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan finns på entréplan på Vattugatan 4. I tvättstugan finns två tvättmaskiner, en torktumlare, mangel och två torkskåp. Renoverad 2014.

LÄGENHETSFÖRTECKNING
Notera att bostaden är registrerad som 1 rok i föreningens register. Vi har valt att marknadsföra den som en tvåa då den disponeras som det.

Visa mer

Sundbyberg

Bostaden är belägen i ett mycket populärt område med närhet till det mesta. Centrala Sundbyberg beskrivs oftast som en stad i staden. Här möts du av småstadskänsla samtidigt som du endast befinner din 10 minuter ifrån Stockholms centrala delar. Bebyggelsen i området är brett varierat och här finner du allt från sekelskiftes hus till nyproducerade lägenheter. Bor du här har du ett mycket lugnt och behagligt boende där alla nöjen och bekvämligheter nås via en kort promenad. I området finns vackra grönområden som såväl parker och sjöar. För den idrottsintresserade finns både promenad- och löparslingor, simhall, gym, fotbollsplaner, ishall, curlinghall och bowlinghall.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.