Fredsgatan 19 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Fredsgatan 19

Bevarad 20-talspärla med balkong högst upp i huset!

Såld

Bevarad 20-talspärla med balkong högst upp i huset!

Exklusiv lägenhet med oerhört låg avgift, en sekelskiftesdröm i hjärtat av Sundbyberg! Nu finns möjlighet att förvärva en bostad i en av Sundbybergs bästa föreningar. I ett högt eftertraktat kvarter ligger denna fantastiska bostad i fastighet från tidigt 1900-tal. Tidstypiska detaljer såsom djupa fönsternischer, väl tilltagen takhöjd om ca 2,85 m och snidade snickerier är genomgående i hela lägenheten. Till denna charm läggs sedan att bostaden är bra renoverad med hög standard, med bland annat ett stilrent kök, modernt badrum och har en härlig balkong i högt läge mot innergården!

Den vackra fastigheten har ett förträffligt läge med stor närhet till kommunikationer, service och grönområden kring Lötsjön och Tornparken. Föreningen är mycket lågt belånad och har en god ekonomi. Låg avgift som inkluderar hushållsel! Detta är en riktig Sundbybergspärla som måste upplevas.

Kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information.

Visa mer
Slutpris

4 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Marcus Nilsson

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.