Lötgatan 1, 3tr Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Lötgatan 1, 3tr

Såld

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - nu ges tillfälle att förvärva denna stilrena och yteffektiva etta belägen högst upp i huset! Bostaden är perfekt som första boende eller övernattningslägenhet. Genomgående stilrent och renoverat skick vilket ger möjligheten att bara flytta in. Här erbjuds man ett välanpassat kök (utrustat med bl.a diskmaskin) i öppen planlösningen mot allrummet. I allrummet inryms matplats, sällskapsdel samt en större säng i den praktiska alkoven. Utöver detta har man ett stambytt och renoverat badrum som har förberett för tvättmaskin samt en hall med goda avhängnings-/förvaringsmöjligheter.

Stabil och omtyckt förening med god ekonomi. Bostaden har en månadsavgift på 1517 kr/mån inkl. VÄ, VA, kabel-tv (basutbud) & bredband. I föreningen finns en trevlig bastu att tillgå samt en fin gård med utemöbler och grill. Till bostaden hör nyttjanderätt till ett vindsförråd.

På Lötgatan får man det bästa utav två världar. Här bor ni med direkt närhet till tunnelbanan (Duvbo T-bana), restauranger, centrala Sundbybergs rikliga utbud av unika butiker samt närhet till Mall of Scandinavia. Gillar ni natur och att promenera så finns även vackra grönområden längs Löt- och Råstasjöns promenadstråk.

VID INTRESSE - kontakta ansvarig mäklare!

Visa mer
Slutpris

2 170 000 kr

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.