Stora Ursvik

Forskningsringen 82A

Fantastisk 3:a i eftertraktade Altia med stor balkong och fri utsikt!

SÅLD

Fantastisk 3:a i eftertraktade Altia med stor balkong och fri utsikt!

Nyproduktion med inflyttning under hösten 2021! 3:a med stor härlig balkong i dubbla värdestreck och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en fantastisk lägenhet i eftertraktade Brf Altia, framställt av Lindberg Stenberg Arkitekter med kvalitet och hållbarhet i fokus. Bostaden präglas av en vacker ekparkett i ljus karaktär och väggar i vitgrå kulör, inte nog med det har inredning valts ut med omsorg för att skapa hög standard i kombination med komfort. Vidare erbjuds ett tryggt område att leva och trivas, där alltifrån grönska, till vackra utsikter och ett trevligt grannskap skapar en känsla av harmoni och glädje. Pratar vi om kvalité uppfyller denna bostad alla de kriterier som behövs för att frodas och må i. Dels är materialvalen väl genomtänkta i stilren design, du har även praktisk förvaring via lägenhetens klädkammare och garderober men även via ett lägenhetsförråd. Två stycken rymliga sovrum med fint ljusinsläpp och ett badrum som uppfyller alla bekvämligheter. Balkongen sträcker sig vackert runt det perfekta gavelläget med solen som faller in under hela dagen, här är du dessutom på våning 7 av 8 vilket i sin tur ger en fri och beundransvärd utsikt. Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Igelbäckens naturreservat men även kommunikationer, service och diverse butiker. Det är dags att längta hem!

Bostaden ligger längs med Forskningsringen, på höjden av Stora Ursvik med vyer över likaväl takåsar som grönska. Området är mycket barnvänligt vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med lekparker, skolor, grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana klar vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna.

Vill du bo i en toppfräsch, nyproducerad lägenhet? Kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho för mer information samt bokning av visning.

OBS! Fler bilder finns även att tillgå, vänligen besök https://www.jarntorget.se/bostader/sundbyberg/ursvik/altia-vaktstugan/ eller kontakta mäklaren!

Visa mer
Slutpris

3 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.